Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

3 tips för en lyckad bröllopsplanering

En kvinna i bröllopsklänning håller ena handen runt sin man och en bukett i den andra handen.

Planering är A och O när det kommer till bröllop. Förväntningarna är skyhöga, men för att allt ska gå smidigt till är det mycket som måste klaffa. Här kommer 3 nyttiga tips till dig som är mitt i planeringen av din stora dag.

 

SNÅLA INTE MED TIDEN NÄR DU GÖR KÖRSCHEMAT

Allt tar tid, förmodligen längre tid än vad du tror. Glöm inte att ge dina gäster tillräckligt med tid att hälsa, kramas och småprata. Många har inte träffats på länge och har mycket att prata om samtidigt som det är många nya människor som man också ska hälsa på. Se även till att gästerna hinner fota både er och varandra i lugn och ro. En stressad stämning är det sista du vill ha på din speciella dag!

SE TILL ATT DE YNGSTA GÄSTERNA OCKSÅ HAR DET KUL

Barn blir lätt uttråkade och griniga, se därför till att planera in något roligt för dem också. Ett tips är att boka ett konferensrum i närheten som kan agera lekrum. På plats finns det redan en projektor eller tv för filmvisning och pennor med tillhörande block som gör det möjligt att rita. En enkel lösning som spar tid för er, men samtidigt är underhållande för barnen.

UTNYTTJA SNOOZE PÅ SÖNDAGEN

På söndagar erbjuds sen utcheckning och extra generösa frukosttider på alla Elite-hotell.  Sov ut ordentligt och bjud in dina bröllopsgäster, även de som inte sovit över, till en dagen efter-brunch. Köp med lite extra bakverk och godsaker som piffar upp stämningen och ta tillfället i akt att prata om gårdagen på ett mer avslappnat sätt. 

 

Relaterade artiklar