172.20.18.201
Glömt lösenord?

Spa-dag

Njut av en avkopplande dag på Vana

Vana spa är en plats för avkoppling och njutning. Här kan du fokusera på dig själv och låta oss ta hand om dig. Unna dig en dag för dig själv, eller tillsammans med någon du tycker om. Stig in i vår avkopplande atmosfär och njut av en härlig spa-vistelse med med både ång- och torrbastu och en ljuvlig pool att tillgå.  Ta dig en simtur i den stora poolen, njut i den bubblande jacuzzin eller sitt en stund i bastun, eller varför inte krypa upp framför brasan med en bra bok, och boosta huden med en uppiggande grön cocktail. Vill du stärka kroppen ytterligare så är du välkommen in i vårt 300 kvm stora gym där du även kan boka personlig träning.

Oavsett vad du önskar att fylla din dag med så väntar en utsökt upplevelse för både kropp och själ. Vi erbjuder även välkomponerade ansiktsbehandlingar och ett brett utbud av kroppsbehandlingar. I vår harmoniska och lugna miljö är det inte svårt att finna ro och helt koppla bort omvärldens oljud och stök. 

Spa-dag

Spa-dag

Från 595 kr

I en spadag ingår alltid

  • Gym med konditionsmaskiner
  • Pool, hydromassagebad, aromarum, ång- och torrbastu
  • Lån av handduk
  • Badrock och tofflor
  • Kerstin Florians produkter i duschen

Observera att spa-dag behöver bokas i förväg.

 

Viktig info

Vi har för närvarande inte möjlighet att ta emot externa gäster utöver våra medlemmar och hotellgäster vid bokning av enbart spadag. Detta då vi på grund av rådande rekommendationer för Covid-19 har infört ett maxantal besökare på Vana Spa. Spa-dag ingår dock som vanligt vid bokning av en behandling hos oss.

Bokningsförfrågan spa-dag