Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Barn i lekrum som läser böcker.
Familj
Spa & relax
Vana Spa

Family Getaway

Välkommen till en vistelse som passar hela familjen, där lyx och avkoppling möter lekfullhet och omsorg. Vårt familjepaket erbjuder den perfekta balansen mellan avslappning och nöje, med tillgång till Vana Spa för de vuxna och barnpassning på Palace Playground.

Om erbjudandet

Njut av en vistelse utan bekymmer och full av minnesvärda stunder med vårt exklusiva familjepaket, där övernattning i våra bekväma rum och en generös frukostbuffé ingår. Medan föräldrarna njuter av välförtjänt avkoppling på Vana Spa, tar våra erfarna barnpassare hand om de små med lekfulla aktiviteter och säker omsorg. Boka ert familjeäventyr idag och låt oss skapa magiska stunder tillsammans.

Vid bokning av vårt familjepaket, vänligen ange önskad dag och tid för både spa och barnpassning. I paketet ingår 3h spa för de vuxna och 3h barnpassning under samma tidpunkt, ni väljer själva om ni vill nyttja detta ankomst eller avresedagen. För att säkerställa en smidig upplevelse, vänligen uppge namn och ålder på alla barn. Observera att barnpassning endast är tillgänglig för barn i åldrarna 4 till 12 år; om dina barn är över 12 år kan detta paket tyvärr inte bokas.

Ingår i paketet

  • Spainträde 3h för vuxna
  • Palace Playground 3h för barn
  • Övernattning
  • Frukost & WiFi
  • Paketet är bokningsbart för familjer med barn i åldrarna 4-12 år
  • Frånpriset innefattar två vuxna och två barn
Från 3270 SEK/natt
Stockholm

Elite Palace Hotel

St Eriksgatan 115

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms samt Bar & Bistro 115 och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar.

Från
3270