Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Flicka badar i pool
Familj
Mat & dryck
Spa & relax
Vana Spa

Family Getaway Deluxe

Välkommen till en harmonisk vistelse där alla famlijemedlemmar kan trivas. Här möts lyx och avkoppling av lekfullhet och omtanke. Vårt familjepaket är skräddarsytt för att ge den perfekta balansen mellan avkoppling och underhållning, med tillgång till Vana Spa för vuxna, barnpassning på Palace Playground samt barnspa på avresedagen.

Om erbjudandet

Upplev en oförglömlig familjevistelse, där både vuxna och barn kan njuta. Ankomstdagen ingår tre timmars avkoppling på Vana Spa medan barnen tas om hand med barnpassning, lekfulla aktiviteter och säker omsorg. På kvällen serveras en läcker trerätters middag på Bar & Bistro 115 följt av en god natts sömn och vår generösa frukostbuffé dagen därefter. Innan avfärd erbjuds ni en timme av barnspa där även de yngre gästerna kan roa sig på Vana Spa.

Vid bokning av vårt familjepaket, vänligen ange önskad tid för både spa och barnpassning ankomstdagen. I paketet ingår 3h spa för de vuxna och 3h barnpassning under samma tidpunkt, samt en timme barnspa avresedagen. För att säkerställa en smidig upplevelse, vänligen uppge namn och ålder på alla barn. Observera att barnpassning endast är tillgänglig för barn i åldrarna 4 till 12 år; om dina barn är över 12 år kan detta paket tyvärr inte bokas.

Ingår i paketet

  • Spainträde 3h för vuxna
  • Palace Playground 3h för barn
  • Trerätters middag på Bar & Bistro 115
  • Barnspa 1h avresedagen
  • Övernattning
  • Frukost & WiFi
  • Paketet är bokningsbart för familjer med barn i åldrarna 4-12 år
  • Frånpriset innefattar två vuxna och två barn
Från 4990 SEK/natt
Stockholm

Elite Palace Hotel

St Eriksgatan 115

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms samt Bar & Bistro 115 och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar.

Från
4990