Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

1

Checka in första gången

Redan under din första vistelse får du en rad förmåner att utnyttja, bland annat en värdecheck att använda i restaurang eller bar samt fri dagstidning på hotellet.

2

Bjud någon på frukost

Bästa sättet att börja morgonen på är med en lyxig frukost – för 5000 poäng kan du beställa en frukostvoucher giltig för två personer på valfritt Elite-hotell!

3

Bli silvermedlem

Sov ut ordentligt! När du blir medlem på nivå Silver erbjuder vi dig sen utcheckning fram till kl. 15.00 i mån av plats, bjuder på mineralvatten vid ankomst och ger dig 200 extra poäng per natt.

4

Boka en natt för poäng

Redan från 8,500 poäng kan du boka en bonusnatt i enkelrum på utvalda hotell. Du kan också använda dina poäng till att ge bort en natt till någon du tycker om.

5

Stötta Barncancerfonden

Som medlem i Elite Hotels Rewards har du möjlighet att engagera dig genom att skänka valfri poängsumma till Barncancerfonden. Poängen används till hotellnätter för drabbade barn och deras familjer.

6

Ta del av en oförglömlig present

Beställ en Live It upplevelsebox för 10,000 poäng! Mottagaren får välja bland en mängd olika upplevelser, allt från vinprovningar och skönhetsbehandlingar till motorsport och adrenalinfyllda äventyr.

7

Bli medlem på nivå Gold

Som medlem på nivå Gold blir du uppgraderad till en högre rumsnivå vid ankomst till hotellet, och vi garanterar dig ett rum på orten vid bokning minst 48h före ankomst, även om hotellet är fullbokat.

8

Boka en inrikesresa med BRA

Flyg BRA tar dig smidigt mellan 13 olika destinationer i Sverige. Som medlem i Elite Hotels Gästprogram kan du välja att använda dina poäng till en enkelresa för 12,500 poäng.

9

Bli medlem på nivå Platinum

Vi förstår att det är viktigt att din vistelse alltid blir så smidig och bekväm som möjligt. Därför erbjuder vi dig fri tvätt av en skjorta/blus under din vistelse, VIP-telefonnummer till Medlemsservice och ger dig möjligheten att alltid kunna boka en bonusnatt om hotellet har rum tillgängligt.

10

Ge bort ett presentkort

Använd dina välförtjänta poäng till ett presentkort för övernattning! Vi har rum för alla tillfällen; från härliga enkelrum till flärdfulla sviter.

_