Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Frågor och svar – Elite Hotels Rewards

Här hittar du svar på vanliga frågor om Elite Hotels Rewards, vårt förmånliga lojalitetsprogram.

Har du frågor om Elite Hotels Rewards? Vi har svaren! Upptäck allt du behöver veta om vårt exklusiva lojalitetsprogram här.

Vanligaste frågorna och svaren

Här till höger kan du utforska några av de mest frekvent ställda frågorna gällande vårt exklusiva medlemsprogram, Elite Hotels Rewards. Vi förstår att du kanske undrar över hur du kan dra nytta av programmet och vilka förmåner det erbjuder. Nedan hittar du svar på några av de vanligaste frågorna som våra medlemmar brukar ställa.

Använda poäng

För att göra din upplevelse så smidig som möjligt har vi sammanställt svar på de vanligaste frågorna om hur du kan dra nytta av dina poäng i programmet. Läs vidare för att få en översikt över hur du kan utnyttja dina intjänade poäng för att förbättra din hotellupplevelse och njuta av de många förmåner som erbjuds.

 

 

Bonusnätter

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om hur du kan använda och dra fördel av dina Bonusnätter i Elite Hotels Rewards-programmet. Upptäck hur du kan maximera din hotellupplevelse med våra bonusnätter och de många förmåner de ger.

Förmåner

Vi har samlat information för att underlätta din användning av våra medlemsförmåner. Få en bra översikt över de tillgängliga förmånerna och hur du kan förbättra din totala upplevelse med vårt medlemsprogram.

Generella Frågor

Hitta klarhet kring några av de vanligaste frågorna om vårt program och medlemskap. Oavsett om du vill veta hur du anmäler dig för våra nyhetsutskick, behöver hjälp med aktiveringsmailet, eller letar efter information om medlemsregler och poängsaldo, så finns svaren här. Läs vidare för att få den vägledning du behöver för att dra full nytta av våra tjänster och förmåner.

Medlemsnivå

Här finner du svar på de vanligaste frågorna om hur du kan använda och dra fördel av din medlemsnivå inom Elite Hotels Rewards-programmet.

Medlemskort

Här finner du svar på några av de vanligaste frågorna som våra medlemmar brukar ha om vårt digitala medlemskort inom Elite Hotels Rewards.

Partners

Här till höger kan du utforska några av de vanligaste frågorna gällande våra partnerskap och samarbeten inom Elite Hotels Rewards. Läs vidare för att få en översikt över hur du kan nyttja våra partnerskap.

SAKNADE POÄNG

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om hantering av saknade poäng och hur du kan säkerställa att du får rätt antal poäng i Elite Hotels Rewards-programmet. 

Tjäna poäng

Här finner du några av de mest frekvent ställda frågorna och en beskrivning av de olika sätten att tjäna poäng inom vårt lojalitetsprogram. Läs vidare för att få en översikt över hur du kan dra nytta av vårt poängsystem.