Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
040 66 44 840
eller gör en
förfrågan

Konferens & möten

 • Ett ljust konferensrum med beigea gardiner, tegelvägg och ljusa stolar.
 • Detaljbild på en penna och papper och en röd blombukett på ett bord.
 • Konferensfika med juice, frukt och mackor och blommor.
 • Ett ljust konferensrum med beigea gardiner, tegelvägg och ljusa stolar.
 • Ett konferensrum med grön matta, tegelvägg och gröna stolar.

Konferens & möten


I hjärtat av Malmö, i de pittoreska kvarteren intill Lilla Torg, ligger vår eleganta mötesplats och designhotel, Elite Hotel Esplanade. Här finns fyra konferensrum för upp till 50 personer, service i toppklass och restaurang Quan som erbjuder en sofistikerad mix av rätter med lite koreanskt, lite kinesiskt, lite japanskt och lite vietnamesiskt. Hotellet ligger ca fem minuters promenad från Centralstationen.


Fakta


 • 4 konferenslokaler
 • 2-50 personer
 • 1 restaurang & bar
 • Hiss
 • Parkering
 • WiFi
 • Whiteboard
 • Projektor
 • Mikrofon
 • Blädderblock/Anteckningblock/Pennor
 • Frukt
 • Vatten

Alla våra fyra mötes- och konferensrum är stilrent möblerade och utrustade med den senaste tekniken. Karakteristiska tegelväggar och fint ljusinsläpp från fönstren skapar en inbjudande och luftig stämning.

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Isabel 40 24 16 16 - 10
Julia 25 - - - - 10
Nina 25 15 - 12 - 10
Sophia 50 50 30 22 30 22

Beskrivningar


Isabel


En härlig lokal med personliga detaljer som påminner om fastighetens historia. Lokalen har plats för upp till 22 personer och går att möblera i flera varianter. Här finns också en soffa i lokalen och en stor TV för att visa t.ex presentationer.

Se fler bilder

Julia


Modern lokal som är utmärkt för styrelse- och teammöten upp till 10 personer. Här finns ett styrelsebord och sköna fåtöljer, härligt dagsljus och fondvägg i tegel som påminner om fastighetens historia. I lokalen finns stor TV för att t.ex visa presentationer.

Se fler bilder

Modern lokal med flexibla möbleringsmöjligheter som passar perfekt för det mindre mötet. Härligt dagsljus och charmig tegelvägg ger personlighet till lokalen.

Se fler bilder

Vår största lokal med plats för upp till 50 personer där vi kan anpassa möblering efter önskemål. Här finns projektor med duk, stora fönster längs ena sidan som ger härligt ljusinsläpp och detaljer så som tegelfondvägg påminner om fastighetens historia.

Se fler bilder

I hotellets sofistikerade restaurang Quan serveras hotellets generösa frukostbuffé och en välkomponerad à la carte-meny med läckra, rena och spännande smaker.

 


Vår erfarna konferenspersonal ger gärna förslag på aktiviteter som ger konferensen det där lilla extra. Sevärdheter, stadsvandring, cykelturer, inspiration eller återhämtning, vi hjälper till med arrangemanget. 


Konferensaktivitet där kvinna spelar ett spel.

Teamtastic

Tänk dig att du och dina lagkamrater stiger in i ett videospel. Där ska ni klara av 9 stycken uppdrag genom att jobba tillsammans för att lösa uppgiften på bästa möjliga sätt. Ni har endast 5 minuter i varje rum, så snabbtänkthet och en effektiv strategi är en fördel. Beroende på hur ni löser uppdraget kommer ni att nå en nivå mellan 0–10 i varje uppdrag. Garanterat uppskattad aktivitet för arbetskollegorna!


En man framför publik

Talarforum

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker.


Hotellet ligger i centrala Malmö med staden runt hörnet och gångavstånd till Malmö centralstation. Elite Hotel Esplanade erbjuder mer än bara en hotellvistelse. Bo på ett design-hotell med bekväma rum, personlig och vänlig service, bara 20 minuter med tåg från Köpenhamns flygplats.


Frukost på Elite Hotel Esplanade, Malmö


Sätt guldkant på tillvaron och starta dagen på bästa sätt - med en mättande frukost i en fantastisk atmosfär.

Öppettider

Måndag – fredag: 06.30–10.00 
Lördag: 07.30–11.00 
Söndag: 07.30–11.00*

*12.00 vid Snooze

Frukosttider under jul och nyår
21 december-6 januari
Alla dagar 07.00 – 11.00
Nyårsdagen 07.30-12.00


Quan by quan


Quan är en mötesplats där du kan varva ner, koppla av och njuta av ögonblicket. Här möts du av en sofistikerad tolkning av asiatisk mat, dryck och miljö. Ett besök på Quan ska vara en ren njutning, välkommen hit och sätt guldkant på tillvaron!

Öppettider

Lunch

Måndag–fredag: 11.30–14.00

À la carte

Måndag–torsdag: 17.00–00.00 (köket stänger 22.00)
Fredag–lördag: 17.00–01.00 (köket stänger 23.00)
Söndag: StängtBoka er nästa konferens till 50 % rabatt på våra hotell i Malmö.


Från 2700 SEK /lokal

Boka
Ändra hotell


Inspirerande dagskonferens


Från 950 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Fartfyllda konferensaktiviteter


Från 900 SEK /Person

Boka
Ändra hotell

_