Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Konferensfika uppdukat på en buffé
Konferens

Dagkonferens med Cases By Sherlocked

Välkommen att boka er nästa dagkonferens på Elite Hotels i Malmö. I detta paket ingår både lokal, konferensfika, lunch och aktiviteten Cases by Sherlocked.

OM ERBJUDANDET

Boka ett inspirerande dagkonferenspaket på Elite Hotels i Malmö! Konferera i ljusa, trevliga lokaler på ett av våra centralt belägna hotell med närhet till Malmö Centralstation och citykärnan.

I vårt dagkonferenspaket ingår konferenslokal, förmiddags- och eftermiddagsfika och lunch. Dessutom ingår aktiviteten Cases by Sherlocked, en rolig aktivitet som kräver både samarbetsförmåga, problemlösning och ett snabbt tempo. Aktiviteten sker på plats i konferenslokalen och Cases by Sherlocked tar hand om allt från planering till genomförande.

HUR GÅR CASES BY SHERLOCKED TILL? 

Sällskapet delas upp i flera lag för att sedan, lag för lag, samarbeta och lista ut ett flera decennier gammalt fall. Med hjälp av olika bevismaterial gäller det att vara första laget som knäcker det gamla fallet. Det finns flera olika fall att välja mellan och ni kan därför ta in Sherlocked fler gånger till er konferens.

I paketet ingår

  • Cases by Sherlock
  • Konferensfika
  • Lunch
  • Konferenslokal
Från 950 SEK/person

Skicka en förfrågan till Elite Hotels Malmö

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

Datum/tidsintervall :