Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Växjös bästa pubchef sökes

Om tjänsten


The Bishop Arms är Sveriges ledande kedja av engelska pubar. Vi finns idag på över 40 platser i Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr och vi är en del av hotellkedjan Elite Hotels of Sweden. Vårt signum är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av öl och Single Malt Whisky. Maten är inspirerad från de brittiska gastropubarna .

Bishop Arms i Växjö ingår som en del i verksamheten inom Elite Stadshotellet och pubchefen ingår i ledningsgruppen för den totala verksamheten. Under många år har Bishop Arms i Växjö drivits framgångsrikt under samma ledning. Nu har tiden kommit då vi söker en ny ledare som genom passion,  engagemang och hög drivkraft utvecklar verksamheten i en riktning som stärker vårt varumärke ytterligare på marknaden.  

Som pubchef har du ansvar för områden som inköp, sortiment, personal, ekonomi, aktivering av puben, sociala medier och försäljning/marknadsföring. Du arbetar själv aktivt i den direkta driften och du är ansiktet utåt för hela puben vilket innebär att du har möjlighet att sätta din personliga prägel på verksamheten.  Supportfunktioner finns både centralt på huvudkontoret i Stockholm men även lokalt via hotellets ledningsfunktioner inom t ex ekonomi, personal och försäljning. Bollplank finns det dessutom gott om bland alla kompetenta kollegor ute i landet. 

Vi söker dig som har några års erfarenhet. Du har mycket goda kunskaper i öl, mat och övrig dryck. Du brinner för service och teamwork och dessutom har du en kreativ ådra som bland annat gagnar aktiveringen av puben. 

Vi erbjuder bra villkor för rätt person. Vi är ett gott gäng som både arbetar hårt och har roligt tillsammans.  Vi ser fram emot att få hälsa vår nya pubchef välkommen!   

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: dag och kväll
  • Omfattning: heltid
  • Start: enligt överenskommelse
  • Lön: enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Helen Bäckstedt 0739-173425, Anton Ramming 076-0273783, Oskar Svanström 073-9417495
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer att ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Elite Stadshotellet, Växjö


Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell med anor från 1853 som ligger mitt i Växjös centrum med affärer, restauranger och centralstationen alldeles inpå knuten. På hotellet finns restaurang Lagerlunden Bistro & Bar som serverar både lunch och middag. På kvällarna kan man njuta av det breda urvalet av öl och whisky på The Bishops Arms Pub. Nattklubben Grace är öppen till sent på helgerna. Elite Stadshotellet ligger endast 100 meter från Växjös tågstation och 15 minuters bilresa från Växjös flygplats.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
16 oktober
Stad
Växjö
Sista ansökningsdatum
15 november
Rekryterande chef
Helen Bäckstedt
_