Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Servitör/Servitris

Om tjänsten


Vi söker ny medlem till vår lilla familj!

Vårt ställe

Vår matlagning grundar sig på frihet, frihet att jobba med olika tekniker, överraskande smakkombinationer och med inspiration från många olika världsdelar – allt blandat men ändå med en harmoni. Alla våra rätter serveras som hel- eller halv, för det är så vi tycker om att äta – genom att dela och prova många smaker. Vår riktning genom allt är att vi vill låta människor samlas runt mat och dryck – det gillar vi!

Som restaurang på ett hotell har vi en verksamhet som nästan pågår dygnet runt, det innebär också att vi jobbar med så mycket mer än en a la carte. Vi får jobba med stora beställningar så väl som med avsmakningsmenyer och det sker varje vecka. Vi jobbar i ett nytt, fräscht kök som är öppet ut mot restaurangen så att vi alltid har kontakt med servisen, kontroll över matsalen och så att våra gäster får se både oss och vår matlagning. Som arbetsplats är vi snabbfotade, prestigelösa och drivna – vi säger hellre ’ja’ och testar nya idéer än att avvakta, vi vågar prova och vi vill att nya idéer och tankar ska komma från alla i teamet – alla ska vara med och driva Mimer och artonnittiosju framåt!

Våra gäster kan njuta av välkomponerade rätter i en unik miljö från 1897. Vi vill att de ska känna sig som hemma oavsett om de är här för en konferenslunch, en romantisk dejt eller en välförtjänt after work.

Om dig:

Vi ser att du som söker är social, glad, mat-& dryckesintresserad och vill arbeta i en utvecklande miljö med höga krav på hög service och kvalitet. Vi arbetar i ett högt tempo där du som vårt ansikte utåt alltid levererar ditt bästa. Du har alltid har ett leende på läpparna och tycker om att ha roligt på arbetet. Du har blicken högt för att se helheten i lokalen och har alltid gästen i fokus

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Kväll/helg
  • Omfattning: minimum 70%
  • Start: omgående enligt överenskommelse
  • Lön: månadslön
  • För frågor om tjänsten kontakta: Laurent.lathiere@elite.se
  • Sista ansökningsdag:

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Hotel Mimer, Umeå


Den anrika skolbyggnaden från 1897 är nu vackert transformerad till ett härligt kvalitetshotell med högsta standard mitt i centrala Umeå.Här erbjuds unika rum med generös takhöjd, en spektakulär restaurangsamt gym och relaxavdelning.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad
Umeå
Rekryterande chef
Laurent Lathière
_