Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Restaurangchef till Lagerlunden Bistro & Bar

Om tjänsten


Elite Stadshotellet i Växjö är stadens största hotell med 163 hotellrum, gastropuben Bishops Arms, Grace Nightclub, à la carterestaurangen Lagerlunden Bistro & Bar samt en fest- och konferensvåning som tar upp till 300 gäster.

Nu söker vi en restaurangchef till Lagerlunden Bistro & Bar som brinner för service och utveckling. I arbetsuppgifterna ingår coachning av medarbetarna, praktiskt arbete i den dagliga driften, ekonomiska uppföljningar, beställningar och utvecklingsfrämjande aktiviteter i restaurangen. Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av à la carte, helst i ledande roll. Som person är du lugn, trygg, kommunikativ, engagerad och ordningsam.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: både dag och kväll
  • Omfattning: heltid
  • Start: augusti 2019
  • Lön: enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Helen Bäckstedt 0739-173425
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Elite Stadshotellet, Växjö


Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell med anor från 1853 som ligger mitt i Växjös centrum med affärer, restauranger och centralstationen alldeles inpå knuten. På hotellet finns restaurang Lagerlunden Bistro & Bar som serverar både lunch och middag. På kvällarna kan man njuta av det breda urvalet av öl och whisky på The Bishops Arms Pub. Nattklubben Grace är öppen till sent på helgerna. Elite Stadshotellet ligger endast 100 meter från Växjös tågstation och 15 minuters bilresa från Växjös flygplats.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
11 april
Stad
Växjö
Sista ansökningsdatum
26 maj
Rekryterande chef
Helen Bäckstedt
_