Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Pubchef The Bishop's Arms Örebro

Om tjänsten


Som chef på The Bishop’s Arms är du med och skapar atmosfären och sätter din prägel på din pub. Du ansvarar för den dagliga driften i restaurangen, personalen och enhetens nyckeltal. Du ska tycka att service är roligt och du kan både engagera och involvera din personal för att utveckla konceptet och stärka vårt varumärke på den lokala marknaden. Genom egna handlingar och tydlig struktur leder du dina medarbetare för att gemensamt nå nya höjder. Dina arbetsuppgifter är varierande och du erbjuds en tjänst där du parallellt med det operativa arbetet även har en hel del administrativa uppgifter som t.ex:

 • Inköp/prissättning
 • Menysättning tillsammans med köksmästare
 • Månadsvis inventering
 • Schemaläggning och personalansvar
 • Budgetarbete samt resultat- och nyckeltasuppföljning
 • Prognostisering
 • Planera och genomföra aktiviteter och event som berör verksamheten
 • Vara delaktig i försäljningsarbetet
 • Ansvara för att det finns en hög aktivitet i sociala medier

Vi ser att du som söker har flera års erfarenhet inom branschen, brinner för ett gott värdskap och har hög social kompetens. Eftersom The Bishops Arms är en del av en kedja och du arbetar nära flera avdelningar på hotellet krävs det att du är en bra lagspelare. Du kommer att ha ett härligt team bakom dig via hotellets organisation inom ekonomi, försäljning och kollegor som arbetar med de övriga restaurangkoncepten. Vi arbetar gemensamt för att nå våra mål på marknaden.

Tjänsten är på heltid och innefattar arbete under dagar, kvällar och helger. Start enligt överenskommelese men så snart som möjligt.

Skicka in din ansökan redan idag då vi kommer att behandla ansökningar löpande.

Lön, enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Annica Lindkvist, annica.lindkvist@elite.se

The Bishops Arms är Sveriges ledande kedja av engelska pubar. Vi finns idag på 41 platser från Malmö i söder till Kiruna i norr, och är en del av Elite Hotels of Sweden.

 The Bishops Arms signum är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av öl och Single Malt Whisky i en genuin engelsk miljö. Maten är inspirerad från de moderna engelska gastropubarna, där den gamla typiska "pubmaten" ersatts av en mer ambitiös bistroinspirerad meny.

Om Elite Stora Hotellet, Örebro


I en anrik byggnad från 1858, vackert belägen mitt i city intill Svartån och Örebro Slott erbjuder vi 160 moderna rum. Med fem minuters promenad från tåg och buss samt goda parkeringsmöjligheter alldeles intill hotellet förenklar ditt besök hos Elite Stora Hotellet. Hotellet erbjuder ett varierat restaurangutbud. Välj mellan à la carte restaurangen Slottskällaren, The Bishop’s Arms med ett stort öl- och whiskysortiment samt trevlig pubmeny eller besök vår italienska restaurang och café Paolo’s. För dig som vill ha puls så finns ett flertal barer, uteserveringar och nattklubbar belägna en kort promenad från hotellet. Söker du avkoppling så finns det fina promenadstråk längs med Svartån med möjlighet till flera vackra stopp längs med vägen bl a i Stadsparken, Wadköping och natursköna Oset, precis vid Hjälmaren.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


 1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
 2. Har organisationsförmåga och en god överblick
 3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad
Örebro
Rekryterande chef
Annica Lindkvist
_