Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kock till artonnittiosju

Om tjänsten


Världen förändras och vi med den!

Vem lagar du mat för och hur är du med och påverkar framtiden? Att arbeta inom besöksnäringen handlar om gemenskap, samarbete och glädje – och alltid med huvudpersonen i åtanke – våra gäster!

Elite Hotel Mimer slog upp dörrarna den 1:a april 2016 och sedan dess har vi skapat så mycket. Vi har näst intill fördubblat vårt team, vi har ökat omsättningen med över 60% och träffar idag en bit över 220 gäster per dag årets alla dagar. Vi har ett fantastiskt hotell och en magisk restaurang!

På tal om vår restaurang – Välkommen till artonnittiosju ! Hos oss träffas ni för en social och avslappnad måltid, vi vill att ni ska känna er som hedersgäster samtidigt som vi tillsammans får känna att vi alla är en del av upplevelsen. I vårt öppna kök kan du prata med alla våra kockar och vi visar gärna upp tillagningen av just din råbiff. Vi vill att du ska känna samma glädje för mat och dryck som vi gör. Vår matlagning sker med eftertanke, vi jobbar med rena smaker, små överraskningar som är till för att inspirera, fina råvaror och naturligtvis är allt anpassat efter säsong och tillgång. Alla våra rätter kan beställas som hel- eller halv, just för att du ska få välja till istället för att välja bort. Vi skapar enkelt avsmakningsmenyer och älskar att skapa nytt i allt. Beställ in en massa halvor och smaka tillsammans – delad glädje är dubbel glädje!

Nu söker vi efter en kock som vill ansluta till oss och vara en del av artonnittiosju. Vi söker dig som vill vara en del av ett team för att skapa något unikt, med hög kvalité där gästens upplevelse alltid är i centrum. Du ska brinna för skapandet, för att arbeta tillsammans med andra och för kreativitet i stunden.

Som medarbetare inom kök kommer du arbeta i en inspirerande miljö, nära kollegor både i servering, på konferens och i reception. Du arbetar morgon, dag och kväll samt med servering i alla möjliga former, vår miljö innebär också att du arbetar i ett öppet kök. Dina arbetsuppgifter är i första hand att, i varje rätt, skapa något som är till glädje för våra gäster. Utöver detta ingår sedvanligt köksarbete med en naturlig ansvarsfördelning vad gäller köksekonomi.

Kvalifikationer och personlighet
Som person är du ansvarstagande, engagerad och positiv. Hos oss är tempot stundtals högt så vi ser gärna att du är van att ha ”många bollar i luften” utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Vi ser proaktiva personer som värderar kvalité i det vi gör och som känner en stolthet i varje tallrik som går ut till våra gäster. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden.

  • Du har minst tre års erfarenhet från arbete som kock inom restaurang
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning

Du är lösningsorienterad och kreativ, social och duktig på att kommunicera och samarbeta. Du har dessutom en stark vilja för att jobba tillsammans då du vet att det alltid ger det bästa resultatet. Du har ett intresse för helheten och en vilja att förstå hur du i din roll påverkar gästens helhetsupplevelse hos oss.

Utöver allt det – vad lovar vi dig?
Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling, initiativtagande och nya idéer – det är grunden för en plats där människor vill vara och det tror vi på!


Känner du dig träffad? Välkommen till oss!

Om Elite Hotel Mimer, Umeå


Den anrika skolbyggnaden från 1897 är nu vackert transformerad till ett härligt kvalitetshotell med högsta standard mitt i centrala Umeå.Här erbjuds unika rum med generös takhöjd, en spektakulär restaurangsamt gym och relaxavdelning.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
27 september
Stad
Umeå
Rekryterande chef
Fredrik Gidlund
_