Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Frukostvärdinna vikariat 50%

Om tjänsten


Elite Stora Hotellet i Örebro, byggdes 1858, och är ett av landets mest anrika hotell som omfattar 160 vackra hotellrum, en konferens- och festvåningsverksamhet bestående av hotellets och Örebro Slotts konferens-, fest- och matsalar samt restaurangerna Slottskällaren, The Bishops Arms och Paolo’s. Vi erbjuder våra gäster kvalitativa produkter med hög servicenivå i en vacker och flärdfull miljö

Som en medarbetare i Elite Hotels frukostteam är du med och ger våra gäster den bästa tänkbara starten på dagen. Frukosten är olika för alla – vissa gäster vill få vakna sakta till gott kaffe, andra passar på att ta in nyhetsuppdateringarna medan ytterligare andra förbereder sig för dagens arbete. Gemensamt för alla våra gäster är dock att de på Elite Hotels ska få de bästa möjliga förutsättningarna för en bra dag i form av en härlig inbjudande frukostbuffé som tillfredsställer allas önskemål. Som medarbetare på frukosten, behöver du vara morgonpigg, en riktig servicestjärna och lyhörd och uppmärksam för våra gästers önskemål.

Nu söker vi frukostvärdinna till Elite Stora Hotellet Örebro Som frukostvärdinna ansvarar du för att effektivitet, kvalitet samt service alltid är på topp i hotellets frukostmatsal. Du arbetar aktivt i frukostserveringen och det är viktigt att du är kvalitetsmedveten, serviceinriktad och stresstålig. Vidare är du mycket noggrann och har en utpräglad ansvarskänsla. Du kommer att vara hotellets ansikte utåt och skall tillsammans med resterande personal på frukostavdelningen välkomna våra gäster på ett proffsigt sätt.

Vi söker dig som har erfarenhet sedan tidigare av att jobba i kök eller liknande arbete och är van att servera och hantera gäster.

Tjänsten är ett vikariat på 50% t.o.m 2020-12-31 och tjänstgöring sker tidiga morgnar vardagar och helger.

Som frukostvärdinna rapporterar du till hotellets husfru.

Lön enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdagen är 13 December men intervjuer kan ske löpande och vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan.

Frågor om tjänsten ställs till vår husfru Madeleine Eriksson via mail husfru.orebro@elite.se

Vi ser framemot din ansökan!

Om Elite Stora Hotellet, Örebro


I en anrik byggnad från 1858, vackert belägen mitt i city intill Svartån och Örebro Slott erbjuder vi 160 moderna rum. Med fem minuters promenad från tåg och buss samt goda parkeringsmöjligheter alldeles intill hotellet förenklar ditt besök hos Elite Stora Hotellet. Hotellet erbjuder ett varierat restaurangutbud. Välj mellan à la carte restaurangen Slottskällaren, The Bishop’s Arms med ett stort öl- och whiskysortiment samt trevlig pubmeny eller besök vår italienska restaurang och café Paolo’s. För dig som vill ha puls så finns ett flertal barer, uteserveringar och nattklubbar belägna en kort promenad från hotellet. Söker du avkoppling så finns det fina promenadstråk längs med Svartån med möjlighet till flera vackra stopp längs med vägen bl a i Stadsparken, Wadköping och natursköna Oset, precis vid Hjälmaren.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad
Örebro
Rekryterande chef
Madeleine Eriksson
_