Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Frukostmedarbetare 65%

Om tjänsten


Besitter du förmågan och viljan att göra någon annans dag?

    - I så fall kan du bli en av dem som får det stora ansvaret att skapa den bästa starten på dagen för alla våra gäster!

Vi söker en frukostmedarbetare till vårt fantastiska hotell och vi vill arbeta med dig som tycker om att göra fint för andra, som är social och kan överföra känslan av en god morgon och naturligtvis som har världens bästa morgonhumör.

Vad innebär jobbet?

Frukosten är en stor och viktig del i hela hotellupplevelsen och vi serverar idag en frukostupplevelse som är populär både bland våra hotellgäster och hos Umeåborna.

Nu vill vi hitta ytterligare en till kollega som vill vara en del i det team som tillsammans gör den upplevelsen till något alldeles extra.  Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Som frukostmedarbetare är du ansvarig för att frukosten håller den kvalité som vi lovar våra gäster, du ansvar tillsammans med dina kollegor för planering och inköp för att säkerställa att vi alltid håller samma jämna nivå. Du ansvarar vidare för att buffén alltid ser tilltalande och fräsch ut och med detta kommer naturligt ett hygienansvar. Utöver maten är miljön och känslan i frukostmatsalen viktig för våra gäster, vi vet att en lugn och harmonisk start på dagen uppskattas och det är ett av dina största ansvar.

Kvalifikationer och personlighet

Du är social, omhändertagande och tycker om att göra fint för andra. Som person är du ansvarstagande, engagerad och positiv. Hos oss är tempot stundtals högt så vi ser gärna att du är van att ha ”många bollar i luften” utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Samtidigt har vi ofta god information om hur dagen och veckan kommer att se ut och därför vill vi att du ska vara proaktiv med ett öga för planering och en vilja av att alltid ligga steget före. För att lyckas riktigt bra ska du ha en vilja att hitta rutiner och systematisera för att lämna mer tid till att möta våra gäster. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning. Du gillar att arbeta tillsammans med kollegor och är duktig på att samarbeta och kommunicera. Du har alltid ett leende på läpparna och ser varje utmaning som en möjlighet att överträffa förväntningarna.

Tjänsten avser i grunden 65% tillsvidare med 6 månaders provanställning. 

Intervjuer sker löpande och tillsättning så snart som möjligt så tveka inte på att söka om du tycker det låter intressant!  

 

 

Om Elite Hotel Mimer, Umeå


Den anrika skolbyggnaden från 1897 är nu vackert transformerad till ett härligt kvalitetshotell med högsta standard mitt i centrala Umeå.Här erbjuds unika rum med generös takhöjd, en spektakulär restaurangsamt gym och relaxavdelning.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
13 september
Stad
Umeå
Sista ansökningsdatum
24 september
Rekryterande chef
Erika Valfridsson
_