Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Bitr. Nattklubbschef

Om tjänsten


Vi söker nu en biträdande nattklubbschef till Grace Nightclub.

Vem är du?


Vi söker dig som gillar att vara i händelsernas centrum. Du har drivet och viljan att hela tiden utveckla både dig och verksamheten. Vi ser helst att du ser denna roll som nästa steg i din karriär där du får möjlighet att arbeta med uppgifter av skiftande storlek och med skiftande förutsättningar. Du ska vara affärsmässig och proffsig i din approach och kunna arbeta självständigt men samtidigt vara en teamplayer då vi präglas av att man hjälper varandra för att kunna leverera en så bra upplevelse som möjligt.

Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och ett öga för detaljer. Du är utåtriktad och engagerad och brinner för att sätta gästen i centrum. Goda språkkunskaper i engelska och svenska är ett krav.

Hos oss arbetar man i en stor grupp med hög kompetens och engagemang, tjänsten omfattar både dag, kväll- och helgarbete.

b-körkort är meriterande.

Kunskap inom grafisk design är meriterande.

Barerfarenhet är meriterande.

Praktikaliteter:

  • Omfattning: 75-90%, tillsvidareanställning.
  • Start: Omgående
  • Lön: Efter överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: nattklubbschef johan.carlsson@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!


Om Elite Stadshotellet, Växjö


Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell med anor från 1853 som ligger mitt i Växjös centrum med affärer, restauranger och centralstationen alldeles inpå knuten. På hotellet finns restaurang Lagerlunden Bistro & Bar som serverar både lunch och middag. På kvällarna kan man njuta av det breda urvalet av öl och whisky på The Bishops Arms Pub. Nattklubben Grace är öppen till sent på helgerna. Elite Stadshotellet ligger endast 100 meter från Växjös tågstation och 15 minuters bilresa från Växjös flygplats.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad
Växjö
Rekryterande chef
Anton Ramming
_