Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Receptionschef till Elite Hotel Adlon

Om tjänsten


Vi letar efter en operativ receptionschef som vill vara med och skapa Sveriges bästa hotellupplevelse!!  

På Stockholms hotellgata nummer ett, Vasagatan, är det liv och rörelse dygnets alla timmar. Ett stenkast från Stockholms central, kulturlivet och shoppingen hittar du Elite Hotel Adlon med 203 rum och stans bästa italienska trattoria Gioia.

Elite Hotel Adlon söker en receptionschef som älskar hotelldriften, mötet med gästen och att leverera service i toppklass. Du är initiativtagande, flexibel och strukturerad samtidigt som du har lätt att se lösningar. Din passion är service och att inspirera och motivera dina kollegor att leverera den bästa hotellupplevelsen till våra gäster. 

Tjänsten är operativ där du är en del av den dagliga driften. Du leder och inspirerar dina receptionskollegor och hanterar administrativa uppgifter så som schemaplanering, fakturahantering mm. 

Vi jobbar i ett tajt team och i ett högt tempo där varje avdelning samarbetar för att leverera den bästa hotellupplevelsen till våra gäster. Det är därför viktigt att du är ansvarstagande och ser fördelarna i att ha ett tätt samarbete med alla dina kollegor. 

 

Ditt ansvarsområde som receptionschef:

 • Ha övergripande ansvar för hotellets reception
 • Schemaplanering och bemanningsoptimering
 • Daglig drift i receptionen
 • Coacha och inspirera personalen
 • Bokningar, fakturering och kontroll att rutiner efterhålls
 • Upplärning och utveckling av personal och praktikanter
 • Tillsammans med närmsta chef arbeta med att utveckla receptionen och hotellet


Önskade kvalifikationer:  Minst 2 års erfarenhet från reception som receptionschef, assisterande eller supervisor  Du är en positiv och utåtriktad person  Strukturerad och noggrann  Lyhörd för omgivningens behov  Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i såväl tal som skrift.


Praktikaliteter:

 • Arbetstider: Måndag till Fredag
 • Omfattning: 100% Tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Start: Omgående
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • För frågor om tjänsten: Heléne Wik Nygård
 • Sista ansökningsdag: 12 November 2021, Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Hotel Adlon, Stockholm


Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


 1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
 2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
 3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad
Stockholm
Rekryterande chef
Heléne Wik Nygård
_