Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Elite Park Avenue Hotel söker ny Guest Service kollega till nattid!

Om tjänsten


 

Arbetsuppgifterna i rollen Guest Service är varierande från natt till natt men de huvudsakliga uppgifterna är: välkomna våra gäster vid incheckning, parkera våra gästers bilar, ansvara för room service beställningar, hantera förskottsbetalningar för kommande bokningar, behärska säkerhetsrutiner och ansvara för hotellets säkerhet.

För att bli framgångsrik i rollen som Guest Service nattid hos oss vill vi att du är nyfiken, modig, trygg och engagerad i ditt arbete och skapar goda relationer med kollegorna på de andra avdelningarna. Receptionen har en viktig roll i att vara en spindel i nätet i att säkerställa ett fint flöde mellan avdelningarna och skapa en sammansatt högklassig gästupplevelse.  

Vem är du?

Som person ser vi gärna att du är du flexibel, har lätt att anpassa dig till olika situationer med ödmjukhet och initiativförmåga. Du brinner för god service, är ansvarsfull och jobbar för höga kvalitetsmål. Goda språkkunskaper och erfarenheter av hotellsystemet Opera är starkt meriterande. Som person trivs du med att förgylla våra gästers och dina kollegors tillvaro både vardag som helg. Vi är ett fullservicehotell och erbjuder våra gäster parkeringsservice, körkort är därför ett krav.

Hos oss är tempot högt därför är det viktigt att du är stresstålig, strukturerad & initiativtagande för att alltid kunna leverera över våra gästers förväntningar.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Vardagar som helger, kl. 22,30- 07,15
  • Omfattning: 40% av en heltid
  • Krav: B körkort
  • Start: Omgående
  • Lön: Enl HRFs avtal, timlön
  • För frågor om tjänsten kontakta: Asst Receptionschef Amanda Johansson
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Elite Park Avenue Hotel ligger centralt i Göteborg på Avenyn intill Götaplatsen. Hotellet är en naturlig mötesplats med bar intill lobbyn. Restaurangen at PARK serverar utöver lunch och à la carte även hotellets härliga frukost samt mat och dryck till konferens och festvåningen.Den brittiskinspirerade puben The Bishop Arms erbjuder klassiska pubrätter samt ett brett sortiment av öl och whisky. Locatelli är nattklubben med cocktailbar och DJ. Hotellets gäster har även fri tillgång till gymmet och relaxavdelningen med bastu och pool.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
2 januari
Stad
Göteborg
Sista ansökningsdatum
31 januari
Rekryterande chef
Jennifer Bengtsson
_