Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Återtagen - Receptionschef till vår fem-stjärniga pärla på Västra Hamnagatan.

Om tjänstenMed anledning av den rådande situationen i vår omvärld ser vi tyvärr ingen annan möjlighet än att dra tillbaka vår utlysta tjänst. Vi hoppas självfallet få tillfället att återuppta rekryteringen men vet i dagsläget inte när det infaller.

Återigen tack för ditt intresse. 

____________________________________________________________


Vikarierande Receptionschef till Elite Plaza Hotel

Elite Plaza Hotel är ett av få fem-stjärniga hotell i Göteborg. Receptionen är i mångt och mycket hotellets ansikte utåt och du och dina medarbetare är de som ger gästen dess första intryck av hotellet. Elite Plaza med sina 127 rum och liten konferensavdelning, Swea wine & dine, samt gastropuben Bishop Arms ställer stora krav på receptionen som en central punkt för alla gäster. Hotellet har under årens lopp haft förmånen att vara värdar för gäster som söker det lilla extra, det inkluderar såväl världsartister som företagsledare. Som Receptionschef ska du, tillsammans med dina medarbetare, utveckla och säkerställa att gästerna får en högkvalitativ service. Du ansvarar för och deltar själv i den dagliga driften. Vi sätter stort värde på förmågan och glädjen i att tillsammans med alla olika avdelningar i huset, leverera en oerhört professionell produkt av hög kvalitet. Intresse för hotellet som helhet och förståelse för vikten av samspelet mellan olika delar är därför en självklarhet för dig. Vi tror att du drivs av att tillsammans med dina kollegor vilja leverera något alldeles extra till våra gäster.

Ditt jobb inkluderar:

 • Värdskap och service
 • Aktivt delta i driften.
 • Skapa goda förutsättningar för dina kollegor genom ett coachande ledarskap
 • Ständig utveckling av verksamheten
 • Rekrytering och introduktion av nya medarbetare
 • Lön- & medarbetarsamtal
 • Administrativa sysslor såsom, nyckeltalsansvar, fakturor och därtill receptionsspecifika administrativa rutiner.

   

 • Din personlighet och erfarenhet

  Serviceleveransen och ledarskapet är centralt i den här rollen och det är viktigt att du har en god förmåga att leda, engagera och inspirera dina medarbetare till att alltid leverera bästa servicen. Viktigt att kunna förbli stabil även under mer krävande omständigheter och alltid ha ett lösningsorienterat förhållningssätt i de många situationer som uppstår i en reception och i mötet med våra gäster.

  För att vara framgångsrik i rollen som receptionschef för Elite Plaza Hotel, tror vi att du behöver vara lyhörd och ha fingertoppskänsla för både gäster och kollegor samtidigt som du har förmågan att få saker att hända. Du motiveras av att leverera excellent service i bitvis utmanande situationer och få andra att växa.

  Du har god dokumenterad erfarenhet av att hotellreceptionsarbete, gärna i ledande befattning. Det är en fördel av att ha erfarenhet av hotellsystemet Opera. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning. Ytterligare språk är meriterande. Körkort krävs.

  Tjänsten är heltid föräldravikariat, till stora delar vardagar men vid behov även kvällar och helger. Tillträde 1 maj 2020 till 31 augusti 2021. Lön enligt överenskommelse.

  Ansökan Har du frågor om tjänsten, kontakta hotelldirektör Camilla Nyman 0702-61 0903.

  Start sker enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten tillsätts när vi hittar rätt person.

 • Välkommen med din ansökan.

 


Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


 1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
 2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
 3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Rekryterande chef
camilla.nyman@elite.se
_