Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

In house sales agent Elite Grand Hotel Norrköping

Om tjänsten


Vi söker nu dig som brinner för service och vill jobba tillsammans med teamet på Innesälj av konferens, gruppbokning och festvåning/event.


Som innesäljare arbetar du aktivt för att driva in affärer genom att arbeta med försäljning, planering, rådgivning och förfrågningar från offert till bekräftelse. Det handlar om alltifrån företag som har behov av konferens, företagskickoff, rumsbokning och offert av privata tillställningar så som bröllop och fester. Du är av våra ansikten utåt i konferensreceptionen och ser till att våra konferensgäster alltid blir väl omhändertagna och uppmärksammade på bästa sätt.

 

Vem är du Vi söker dig som har en hög social kompetens, älskar att leverera personlig service och har ett stort engagemang i allt du gör. Du drivs av att skapa professionella och skräddarsydda konferenser och event som är unika efter varje enskilds kunds behov. För att detta skall lyckas arbetar du i tätt samarbete med olika avdelningar på hotellet så du bör vara en person som är road av samarbete. Du har förmåga att se den övergripande helheten, men missar inte heller detaljerna.

 

Du ansvarar tillsammans med dina kollegor i ditt team -Bokning av inkommande förfrågningar -Uppföljning av tidigare kunder -Tillhörande administration, tex. offerter, uppföljning av konferenser osv -Värd/värdinna vid konferenser och vid vissa andra mottagningar och event. 

 

Kvalifikationer -God svenska i tal och skrift, samt grundläggande kunskaper i engelska -Erfarenhet av service, försäljning och eller reception/administration

Vi erbjuder Vi erbjuder dig en fartfylld arbetsplats där du blir en viktig länk för att hela kedjan skall bli så stark som möjligt.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande men mestadels vardagar och dagtid.  
  • Omfattning: 80-100%
  • Start: Omgående
  • Lön: Efter överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Mathilda Andersson på mathilda.andersson@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Grand Hotel, Norrköping


Elite Grand Hotel ligger centralt beläget vid Motala ström på Tyska Torget i Norrköping. Byggnaden har en lång anrik historia och invigdes första gången 1906. Hotellet stoltserar med vacker festsal, fantastiskt läge vid vattnet och gastropub med stor uteservering. Varmt välkommen att bo hos oss!

Att arbeta med Konferens & Festvåning på Elite Hotels


Som medarbetare inom konferens- och festvåningsgruppen, ansvarar du för att ta emot gästerna på plats och att genom bästa service och lyhördhet, säkerställa att deras konferens blir minnesvärd och en väl sammansatt helhetsupplevelse där allt från välkomnande och fikapauser till teknik och kringarrangemang fungerar problemfritt. Det innebär ett stort mått av lyhördhet, fokus på utmärkt, personlig service och hög standard på alla delar av vårt erbjudande.

Som medarbetare inom konferens- och festvåning, förväntar vi oss att du kontinuerligt är med och bidrar till att utveckla Elite Hotels konferensprodukt så att vi alltid ligger i framkant i branschen och bibehåller vår höga kvalitets- och servicestandard.

Passar dig som


  1. Lyhörd
  2. Har en utpräglad känsla för personlig service
  3. God problemlösare och anpassningsbar efter de många situationer som kan uppstå

Fakta om tjänsten

Stad
Norrköping
Rekryterande chef
Mathilda Andersson
_