Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Försäljningschef till Elite Hotels i Växjö

Om tjänsten


BRINNER DU FÖR AFFÄRER OCH HAR ETT STARKT DRIV? DÅ KAN DU VARA PRECIS DEN VI SÖKER TILL ELITE HOTELS I VÄXJÖ.  


Vi söker en Försäljningschef som ska driva in affärer till våra två hotell i Växjö, Elite Stadshotellet vid Stortorget och Elite Park Hotel vid Växjö Konserthus. 

I rollen ingår du i en nationell säljorganisation som också ansvarar för att sälja in koncernens övriga 43 hotell. 

Elite Stadshotellet är vårt klassiska och anrika hotell i Växjö. Hit kommer både tillfälliga besökare och Växjöbor för att umgås och fira examen, bröllop, högtider och födelsedagar. Hotellet har en bra restaurang, en trevlig pub och en nattklubb.

Elite Park Hotel ligger centralt vid den lummiga stadsparken intill Växjö Konserthus. Hotellet passar utmärkt för gäster som vill kombinera sitt hotellbesök med en konsert eller besök i Växjös mysiga stadskärna. 

Båda hotellen erbjuder stora möjligheter till möten och kongresser.


Dina försäljningsinsatser kommer vara riktade mot företag och organisationer som vill ha logiavtal eller genomföra möten och events. Fritidsresandet ökar och i rollen ingår också att skapa attraktiva paket med hotellboende för fritidsgrupper och individuella resenärer.

Vi är ett entreprenörsbolag, vilket betyder att du gillar att kavla upp ärmarna, du har ett öga för att hitta nya kunder, nya försäljningsmöjligheter, du gillar att förhandla, du bygger starka relationer och du har mycket eget positivt säljdriv. Du ska ha lätt att lyfta luren, att träffa kunder och kreativt hitta på nya sätt att nå ut till en större marknad. Vi ser gärna att du är yrkesmässigt aktiv i Växjö i dag och att du har ett upparbetat affärsnätverk.


För att lyckas i rollen krävs det att du är en god lagspelare då du kommer att ha ett mycket nära samarbete med dina säljkollegor inom kedjan, hotelldirektören, destinationens revenue manager, avdelningscheferna på hotellen, kollegorna på innesälj, konferens, restaurangerna samt våra partners.

 

Vi kan erbjuda ett roligt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar med allt från att hitta och utveckla affärer hos befintliga och helt nya kunder, utveckla partnersamarbeten, driva in direkta affärer, göra nykundsbearbetning samt större avtalsförhandlingar och upphandlingar.

 

Tjänsten är en tillsvidare heltidstjänst med tillträde snarast möjligt och du rapporterar till Hotelldirekör för Elite Hotels i Växjö. 

 

Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan om det känns som att du kan vara rätt person för jobbet! 

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hotelldirektör Helen Bäckstedt 0739 17 34 25 eller Försäljningsdirektör Alexander Hagring 0706 03 20 22.

 

  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

 


Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
13 juli
Stad
Växjö
Sista ansökningsdatum
31 augusti
Rekryterande chef
Alexander Hagring
_