Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Försäljningschef till Elite Hotels i Uppsala

Om tjänsten


BRINNER DU FÖR AFFÄRER OCH HAR ETT STARKT DRIV? DÅ KAN DU VARA PRECIS DEN VI SÖKER TILL ELITE HOTELS I UPPSALA.  

Vi söker en Försäljningschef som ska driva in affärer till Elite Hotel Academia i Uppsala samt ansvara för försäljningen mot byggsegmentet för hela Elite Hotels kedjan.

I rollen ingår du i en nationell säljorganisation som ansvarar för att sälja in koncernens övriga 43 hotell. 

Elite Hotel Academia ligger på absoluta toppläge intill centralstationen i Uppsala. Hotellet erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu. Våra gäster kan kombinera sin vistelse med en middag på Restaurang Nobel eller ta en drink på Miss Voon med fantastisk utsikt över staden.

Dina försäljningsinsatser kommer vara riktade mot företag och organisationer som vill ha logiavtal eller genomföra möten och events. Fritidsresandet ökar och i rollen ingår också att skapa attraktiva paket med hotellboende för fritidsgrupper och individuella fritidsresenärer. En stor del av denna roll innefattar också att ansvara för försäljningen mot byggsektorn, i denna del av rollen ansvarar du för att alla 43 hotell inom koncernen tar marknadsandelar inom byggsegmentet.Vi är ett entreprenörsbolag, vilket betyder att du gillar att kavla upp ärmarna, du har ett öga för att hitta nya kunder, nya försäljningsmöjligheter, du gillar att förhandla, du bygger starka relationer och du har mycket eget positivt säljdriv. Du ska ha lätt att lyfta luren, att träffa kunder och kreativt hitta på nya sätt att nå ut till en större marknad.

För att lyckas i rollen krävs det att du är en god lagspelare då du kommer att ha ett mycket nära samarbete med dina säljkollegor inom kedjan, hotelldirektören, destinationens revenue manager, avdelningscheferna på hotellet, kollegorna på innesälj, konferens, restaurangerna samt våra partners.

 

Vi kan erbjuda ett roligt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar med allt från att hitta och utveckla affärer hos befintliga och helt nya kunder, utveckla partnersamarbeten, driva in direkta affärer, göra nykundsbearbetning samt större avtalsförhandlingar och upphandlingar.

 

Tjänsten är en tillsvidare heltidstjänst med tillträde snarast möjligt och du rapporterar till Hotelldirekör för Elite Hotels i Uppsala. 

 

Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan om det känns som att du kan vara rätt person för jobbet! 

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Kraftsam och du ansöker på nedan länk:

https://pnty-apply.ponty-system.se/kraftsam?id=658

 

  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

 


Fakta om tjänsten

Rekryterande chef
Alexander Hagring
_