Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Serviceminded och säljande Inhouse sales agent sökes

Om tjänsten


Elite Hotels of Sweden är Sveriges största privatägda hotellkedja med över 40 kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i Norr. Varje Hotell har sin unika historia, så också våra medarbetare. Inom ramen för Elite Hotels värderingar finns det plats för stora mått av personlighet och improvisation. Att bo hos oss på Elite Hotels skall alltid vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill sprida glädje och leverera en totalupplevelse, där känslan av tradition, kvalitet och flärd genomsyrar allt vi gör.

Till vår nya inhouse sales avdelning på Elite Hotel Ideon i Lund söker vi nu en serviceminded och säljande inhouse sales agent. Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. 

På Inhouse sales avdelningen arbetar vi med såväl inkommande som uppsökande försäljning och ingen dag är den andra lik. Vi bokar logi, middagar, konferenser och event för totalt fem hotell som är placerade i Malmö och Lund.

Som Inhouse sales agent är du ofta kundens första kontaktpunkt, vilket kräver att du kan förmedla tillit och expertis. Genom att vara lyhörd och förstå gästens önskemål säkerställer du att bokningen blir så bra som möjligt. Du överträffar gästens förväntningar genom att föreslå erbjudanden och produkter som gör hotellvistelsen extra minnesvärd.

Du har öga för att se varje tillfälle till försäljning oavsett om det gäller att sälja en högre rumskategori, boka in en middag eller sälja in ett after work mingel. För dig är det lika naturligt att driva in nya affärer som att ta hand om våra befintliga gäster och se möjligheten i att ge dem ett mervärde under sin övernattning eller konferens.

Vi tror att du som söker denna roll passar in på följande:

 • Du drivs av försäljning och tycker det är givande att jobba mot tydliga mål
 • Du har en positiv inställning och tycker om att ge service i världsklass
 • Du trivs att arbeta med både telefon och mail
 • Du är strukturerad och har lätt för att se det övergripande perspektivet
 • Du är proaktiv i ditt arbetssätt och tycker om att ta ansvar

Vi ser gärna att du har:

 • God vara av att arbeta med Opera eller Scorpio
 • Vana av kundkontakt och försäljning
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Arbetat på en bokningsavdelning på ett hotell

Känner du dig träffad av ovanstående och dessutom kan förmedla en känsla till våra gäster under mottot: -Tradition, Kvalitet och Flärd så ser vi fram emot din ansökan!

Praktikaliteter:

 • Arbetstider: Dagtid
 • Omfattning: 100%
 • Start: Tjänsten tillsätts omgående enligt överenskommelse.
 • Lön: Kollektivavtalsenlig lön
 • För frågor om tjänsten kontaktaCamilla Blomqvist, receptionschef på camilla.blomqvist@elite.se eller på 046-287 11 00
 • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Hotel Ideon, Lund


Elite Hotel Ideon är placerat i norra delen av Lund och är en del av stadens högsta byggnad Ideon Gateway. Från den närliggande och vältrafikerade busshållplatsen tar du dig smidigt till Lunds centralstation samt Malmö och flygplatsen Malmö Airport. För den bilburne finns goda parkeringsmöjligheter i det intilliggande parkeringsgaraget. Elite Hotel Ideons 178 hotellrum är smakfullt inredda och många har en fin utsikt över det skånska landskapet. Alla gäster har fri tillgång till trådlöst internet samt hotellets relaxavdelning med gym och bastu. På bottenplan finns två utsökta restaurangalternativ i form av à la carte restaurangen NorthEast samt det italienska caféet och restaurangen Paolo’s.

Att jobba på Bokning


Vi som jobbar på bokningen är oftast de som har den första kontakten med gästen, därför behöver vi vara experter på att kunna förmedla tillit och kunskap om Elite Hotels. Service för oss handlar om att med stor lyhördhet verkligen förstå gästens behov och önskemål och säkerställa att bokningen uppfyller dessa.

Passar dig som


 1. Är lyhörd
 2. Är säljinriktad
 3. Har god problemlösningsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad
Lund
Rekryterande chef
Camilla Blomqvist
_