Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Fest & event på Elite Stadshotellet

  • Festvåningen på Elite Stadshotellet Växjö
Fest & event på Elite Stadshotellet

Fest & event på Elite Stadshotellet


Planera in ert nästa jubileum, studentbalen eller kanske den stundande bröllopsfesten hos oss på Elite Stadshotellet. Våra anrika salar har använts till festligheter i alla tider och erbjuder idag plats för middagar, konferens och bal med helhetslösningar helt enligt era önskemål.

Atmosfären på Elite Stadshotellet är fantastisk. Vi har lyckats bevara den gamla anrika känslan som finns kvar i väggarna från 1800-talet. Givetvis har vi adderat moderna inslag som gör det funktionellt med dagens mått mätt.

Våra salar och salonger anpassas alltid efter våra gästers önskemål och budget, och variationerna är många. Det kan gälla en kick-off där gästerna konfererar på dagen och avslutar med en middag och någon form av underhållning från en scen i lokalen. Möjlighet finns också för gästerna att bjuda upp till dans och fortsätta i vår nattklubb inpå småtimmarna.

Hotellets restaurang Lagerlunden står för all mat och dryck under ditt event. Restaurangen är kravcertifierad och vår köksmästare anpassar menyer efter både säsong och önskemål. Vi har duktiga samarbetspartners inom ljud, ljus, teknik och även underhållning som hjälper till med de viktigaste detaljerna. Gastropuben The Bishops Arms, Lagerlunden och nattklubben Grace är lokaliserade i samma byggnad och kan utnyttjas som spännande komplement till festvåningen.


Stora Salen

Stora Salen passar utmärkt för de gäster som önskar lite guldkant på sitt event. Stora kristallkronor hänger i taket, vacker ekparkett pryder golvet och lokalen ramas in med pampiga fönster med trevligt ljusinsläpp. Salongen, sällskapsytorna och terrassen passar fint till mingel, här finns även en flygel som kan användas i sammanhanget. Salen förbinds med ytterligare två lokaler (Blå Salongen och Pelarsalen) som totalt med Stora Salen kan ta emot 300 sittande gäster.

Pelarsalen

Pelarsalen lämpar sig bra för konferenser, middagar eller mottagningar för ett 40-tal gäster. Salen är vackert utsmyckad med guldpelare längs väggarna och ligger i anslutning till både den Blå Salongen och Stora Salen och är vår mest flexibla lokal.

Blå Salongen

Denna salong är vackert målad i ljusblå nyanser och ligger i anslutning till Pelarsalen men tar själv 60 gäster. Direktutgången till den stora terrassen förhöjer lokalen ytterligare och ger en perfekt miljö för fördrinken på konferenser, bröllopet eller varför inte studentbalen.

Lagerlunden Bistro & Bar

Restaurangen i hotellbyggnaden förbereder mat och dryck till samtliga events som anordnas i hotellets lokaler. Men även själva restaurangdelen går att hyra vare sig det gäller en stor middag eller en lite mindre tillställning. Lagerlunden har ett brett utbud av viner och öl.

Grace nightclub

På bottenvåningen i hotellet ligger nattklubben Grace. Grace är en samlingsplats för såväl lokalborna i Växjö som danssugna hotellgäster. Lokalen har tre dansgolv med olika sorters musik och på somrarna har man även tillgång till en stor terrass med utomhusbar.

Läs mer om våra lokaler här

För mer information och bokningsförfrågningar, kontakta oss på 0470-134 00 eller reservation.vaxjo@elite.se


_