Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Ett par äter frukost i en hotellsäng

Njut av sommaren hos oss

Boka ett riktigt bekvämt sommarboende på något av våra hotell runt om i landet. Bli medlem och få upp till 25 % rabatt på er vistelse!

Om erbjudandet

Njut av sommaren med upp till 25 % rabatt på våra fina hotell. Hos oss kan du känna dig som hemma i vackra hotellrum med allt du behöver för en komplett upplevelse.

Från Kiruna i norr till Malmö i söder hittar du våra centrala hotell med gångavstånd till såväl centralstationer, butiker och restauranger. För dig som vill unna dig något extra finns flera hotell med härliga relaxavdelningar och Vana Spa med takterrass och utomhuspool. Boka ett rum med kvällssol och havsutsikt eller välj ett rum med balkong där du kan njuta av en svalkande dryck eller något gott från hotellets roomservicemeny. Vi erbjuder ett stort utbud av rumskategorier med allt från bekväma enkelrum till pampiga sviter.

Som medlem i Elite Hotels Rewards kan du boka sommarens boende till bästa pris. Medlemskapet är kostnadsfritt och erbjuder många förmåner så att du kan få ut det mesta av din upplevelse hos oss.

Varmt välkommen till oss i sommar!

Reser du med familjen rekommenderar vi vårt härliga sommarlovserbjudande

Ingår i paketet

  • Upp till 25 % rabatt
  • Boende i dubbelrum
  • Medlemsförmåner
  • Frukost & wifi
Från 970 SEK/natt
Växjö

Elite Stadshotellet

Kungsgatan 6

Precis vid Stortorget ligger Elite Stadshotellet som är ett pampigt och vackert hotell i Växjö som andas gamla anor och erbjuder en klassisk miljö samt moderna bekvämligheter. 

Från
1120