Om erbjudandet

Med klassiska smaker, läckra uppläggningar och med många moderna inslag skapar vi ett julbord utöver det vanliga. Vi dukar upp allt från julens  självklara favoriter till rätter med mer modern touch och smaker och kombinationer som överraskar.

Vårt julbord är både komplett och generöst med många olika sorters sill och lax, småvarmt där prinskorv, köttbullar och “Jansson” kan kombineras med  omeletter, revbensspjäll och annat som hör julen till. Detta möter rätter med mer spännande smakupplevelser och munsbitar med nya influenser. Som avslutning finns självklart ett dignande dessertbord med flera läckra efterrätter och annat julgodis att toppa det hela med.

Vårt julbord serveras i vår stämningsfulla festvåning. Den är dekorerad med omsorg för att skapa en härlig julkänsla och ger julbordet en fantastiskt vacker inramning.

Julfest med arbetskamraterna, en härlig stund med vännerna eller en lugn eftermiddag med familjen. Vad du än väljer så har vi alternativen och lokalerna för dig. Vi välkomnar alla med glögg och pepparkakor!

Se vår julbordsfilm

Fakta & Detaljer

Lunchjulbord 495 kr/person
Lunchjulbordet serveras onsdag-fredag mellan 8-17 december. Lunchjulbordet dukas upp mellan kl. 11.30-13.30.

Kvällsjulbord 645 kr/person
Kvällsjulbordet serveras onsdag-lördag mellan 26 november-18 december.

Familjejulbord 495 kr/person
Söndagar med ”jultomten”
Barn till och med 6 år 0 kr, 7 till och med 12 år 149 kr/barn, från 13 år ord. pris. Söndagar mellan kl. 13.00-16.00. Serveras 28 november, 5, 12 och 19 december. Besök av jultomten och filmrum finns.

Kombinera ditt julbord med en övernattning!
Till våra julbordsgäster erbjuder vi 15% rabatt på våra hotellrumspriser. Gäller på aktuellt dagspris. Välkommen att boka rum via telefon:  021-10 28 00. Ange "julbordsgäst" vid bokning.


Kaffe ingår i priset. Dryckespaket går att köpa till, alkoholfritt alternativ finns. Alla priser är inklusive moms men exklusive garderobsavgift.