e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Konferenshotell Stockholm

Upptäck våra konferenshotell i Stockholm! Elite Hotels har sju konferenshotell i Stockholm som alla erbjuder fina och fräscha möteslokaler, boende i mysiga rum och härliga restauranger där ni kan avsluta dagen. Vi har dessutom erfarna mötesrådgivare som finns vid din sida hela vägen. Välkommen att boka din konferens hos Elite Hotels!

Moderna konferenshotell i Stockholm

Oavsett vilket av våra moderna konferenshotell i Stockholm du väljer kan du känna dig trygg med att du får lokaler som är anpassade efter dina behov. Vi har alltid en lugn och kreativ miljö som bjuder in till engagerande möten, event och kongresser.

  • Elite Hotel Adlon: Central beläget på Vasagatan finns det 4 lokaler i olika storlekar för upp till 24 personer. Med närheten till Stockholm central är detta ett perfekt utgångsläge för en konferens.
  • Elite Hotel Arcadia: Ett lugnt läge mitt i Stockholm med 4 lokaler för upp till 55 personer. Rummen är tysta med utsikt över trädgården och här serveras en inspirerande konferensfika som ger ny energi åt alla deltagare.
  • Elite Eden Park Hotel: Precis vid Stureplan finns två exklusiva mötessviter som har plats för 6 eller 8 personer. Lunch och middag kan du boka till på den populära restaurangen Miss Voon.
  • Elite Hotel Marina Tower: Här erbjuds stora lokaler för upp till 400 personer som passar för både möten och event. Det finns även en TV-studio som är komplett utrustad för att livesända direkt från hotellet.
  • Elite Palace Hotel: Ett centralt konferenshotell i Stockholm som ligger i vackra Vasastan. Här finns 12 lokaler med plats för upp till 176 personer. Flygbussarna utanför hotellet gör det enkelt för även utländska deltagare att ta sig hit.
  • Elite Hotel Stockholm Plaza: Med sitt läge precis vid Stureplan passar detta hotell utmärkt för konferenser. Det finns 3 vackra lokaler där den största rymmer upp till 50 personer.
  • Elite Hotel Carolina Tower: Ett modernt konferenshotell med 8 lokaler. Här kan du hålla konferens eller event för upp till 130 personer och ta hjälp av våra mötesexperter som hjälper dig att planera.

Boka konferenshotell i Stockholm

Vi på Elite Hotels vill göra konferenser enkelt för dig och ditt företag. Varmt välkommen att boka din nästa konferens hos oss!


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Från   1161 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   1035 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-04-16)

Boka

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax. Välkommen till ett personligt hotell med avslappnad atmosfär, trädgård och restaurang.

Från   945 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-04-23)

Boka

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Från   846 SEK /natt

Boka

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Från   1161 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-04-16)

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   740 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-04-16)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   690 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-04-16)

Boka
_