Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens utanför Stockholm

Stort konferensrum med modern inredning

Börjar det bli dags för konferens och ni vill förlägga konferensen utanför Stockholm för att få lite miljöombyte? Då ska ni boka ett av våra Elite Hotels som erbjuder högklassigt boende och allt det ni kräver av en konferenslokal. Ta hjälp av vår mötesrådgivare för att göra vistelsen så lyckad som möjligt.

HOTELL MED BEKVÄMT AVSTÅND FRÅN STOCKHOLM

Hos Elite Hotels kan du alltid räkna med lokaler som anpassas helt utefter era behov. Vi har lång erfarenhet av att anordna konferenser och gör alltid vårt yttersta för att ni ska bli helt nöjda. Trots att många av våra hotell är anrika och vackra byggnader kan du alltid räkna med konferensrum som är utrustade med det senaste inom modern teknik. För att göra hela upplevelsen så bra som möjligt för dig erbjuder vi en personlig mötesrådgivare som hjälper till med allt kring själva planeringen av konferens utanför Stockholm, bokningar med mera.

  • Elite Academia Uppsala – Anländer ni med tåg ligger Elite Academia perfekt till - alldeles vid Uppsalas centralstation. Det här är ett toppmodernt hotell med populär skybar och mycket bekväma rum för övernattning. Här finns hela 9 rum tillgängliga för konferensen, där upp till 250 personer kan få plats. Självklart är konferensrummen utrustade med allt det ni kan tänkas behöva.

  • Elite Stadshotellet Eskilstuna – Ett vackert och centralt beläget hotell i Eskilstuna. Ett klassiskt stadshotell med mycket atmosfär som låter er bo i en flärdfull miljö med närhet till både shopping och transport. Här äter ni gott i någon av de två restaurangerna och konfererar i helt nyrenoverade konferenslokaler.

  • Elite Stadshotellet Västerås – Varför inte konferera i en av Sveriges vackraste jugendbyggnader? Hotellet från 1907 har en topprenoverad konferensvåning med 8 moderna lokaler. Rummen är mycket vackra med tidstypiska detaljer som stuckaturer och kristallkronor för att ge den rätta stämningen.

Eskilstuna

Elite Stadshotellet, Eskilstuna

Hamngatan 11, 630 20 Eskilstuna
Medlemspris
639Sek Per natt
Mer om hotellet
Uppsala

Elite Hotel Academia, Uppsala

Suttungs Grand 6, 753 19 Uppsala
Medlemspris
780Sek Per natt
Mer om hotellet
Västerås

Elite Stadshotellet, Västerås

Stora Torget 7, 721 03 Västerås
Medlemspris
937Sek Per natt
Mer om hotellet