Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens Östermalm

Konferensrum med röda stolar

Boka in en givande konferens i Stockholm, Östermalm. Elite Hotels har två fina hotell med rymliga konferensrum och mysiga rum för övernattning. Här finns goda kommunikationer såväl som trevliga restauranger där ni kan runda av mötesdagen. Våra erfarna mötesrådgivare hjälper er att boka den perfekta konferensen på Östermalm!

MODERNA KONFERENSHOTELL I HJÄRTAT AV STOCKHOLM

Vackra Östermalm är Stockholms mest exklusiva stadsdel. Det är en lugn oas som ligger i hjärtat av Stockholm. Här, ett stenkast från city, kan ni njuta av lugn och ro blandat med storstadspuls. Östermalmstorg ligger endast en tunnelbanestation från Stockholms Centralstation vilket gör det lätt att ta sig hit.

Elite Hotels har två hotell vid Östermalmstorg och därifrån har ni hela huvudstaden utanför dörren. På Elite Hotels hotell finns allt som behövs för att anordna lyckade mötesdagar och konferenser på Östermalm.

  • Elite Eden Park Hotel ligger i hjärtat av exklusiva Stureplan med den lummiga och vackra parken Humlegården precis bredvid. Med 2 konferenslokaler och 124 vackra hotellrum finns det möjlighet att arrangera både stora och små konferenser här. Det centrala läget gör det möjligt att utforska Stockholms krog- och nattliv efter den givande mötesdagen. Den trevliga hotellbaren är ett utmärkt sätt att runda av konferensdagen.

  • Elite Hotel Stockholm Plaza är ett fantastiskt mysigt konferenshotell på Birger Jarlsgatan på Östermalm. Med smakfull inredning, vackra rum och två populära restauranger, Tako och Vassa Eggen, finns det ingen anledning för konferensgästerna att lämna hotellet.

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1030Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Stockholm Plaza

Birger Jarlsgatan 29, 103 95 Stockholm
Medlemspris
749Sek Per natt
Mer om hotellet