Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Lilla Valvet Relax & Gym

  • Lilla Valvet Relax & gym
Lilla Valvet Relax & Gym

Lilla Valvet Relax & Gym


Välkommen till vår härliga relax- och gymavdelning! Den ligger i vår byggnad Lilla Hotellet och heter Lilla Valvet Relax & Gym. 

I en vacker och avkopplande miljö kan du låta musklerna utmanas i vårt gym eller låta både kropp och själ få vila i vår relaxavdelning. Varför inte göra både och, inled med ett träningspass på gymmet och pusta ut efteråt i vår hydromassagepool eller med ett besök i bastun. 

Maximera din upplevelse med produkter från Kerstin Florian eller boka in en massage med hotellets massör. På vårt spa i Örebro kan du koppla av och låta oss ta hand om dig på bästa sätt. 

På vårt relax finner du en hydromassagepool, bastu, ångbastu samt ett rum för avkoppling med sköna vilosängar och en stämningsfull dekorationsbrasa.

Genomför en sparitual i vår fina tvagningsavdelning. Komplettera med högkvalitativa produkter från Kerstin Florian där du också får värdefulla instruktioner för hur du genomför en Sparitual på bästa vis. 

I vår gymdel kan du både träna kondition och styrka. Här finns löpband, konditionscykel och en crosstrainer samt lösa vikter och en multimaskin för styrketräning. 

Boka vårt Relaxpaket

Boka vårt Relaxpaket med extra guldkant

Inför besöket


Öppettider gym

Gymmet är öppet dygnet runt. Använd din rumsnyckel för att få tillgång till gymmet som ligger i vår byggnad Lilla Hotellet, en byggnad alldeles intill vår huvudbyggnad. Vårt gym har fri entré. I vår gymavdelning får barn under 18 år vara i målsmans sällskap.

Öppettider relaxavdelning

Öppet alla dagar i veckan mellan kl. 06.00-22.00.

Bokad plats ger tillträdde i två timmar. Boka ditt besök i förväg för att garantera din plats på tel 019-15 69 00 eller på info.orebro@elite.se

P.g.a. rådande situation med Covid-19 så har vi inför ytterligare restriktioner och begränsat antal platser till fyra personer per två timmar.

Entré Relaxavdelningen 

195 kr/person för hotellgäster alla dagar i veckan.
295 kr/person externa gäster söndag-torsdag. 
350 kr/person externa gäster fredagar-lördagar. Gäller i mån av plats då hotellgäster har företräde. 

Besöket ska förbokas och nyckel hämtas i receptionen. Åldersgränsen är 18 år i vår Relaxavdelning. Barn under 18 år är välkomna i målsmans sällskap fram till kl 11.00 alla dagar i veckan. 

Massage

Boka en massage med någon av hotellets massörer, ring dem direkt för prisinformation och lediga tider. 

Tina
tinasmassage@gmail.com
Mobil. 070-927 66 70 

Karin
karin@wellnessbyme.se
Mobil. 070-288 38 02


_