Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   105 cm   12-14 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Bo i ett ombonat rum med ljusa färger och elegant material. Här finns allt du behöver för att kunna lämna vardagen utanför. En bekväm säng med sköna kuddar, en fåtölj, ett skrivbord och ett ljusinsläpp. Badrum i marmor med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  736 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-06-20)

Nästa

  2 personer   140 cm   12-18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Här finns allt du behöver för att koppla av, sova ut och arbeta. En bekväm säng med sköna kuddar, en fåtölj och ett skrivbord för kreativa idéer. Badrum i marmor med badkar eller dusch.

Se fler bilder

Från  872 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-07-07)

Nästa

  2 personer   2x90 eller 160 cm   16-22 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Superior är ett rymligare dubbelrum med individuell karaktär. Färgval och inredning harmoniserar med hotellets unika atmosfär. Koppla av, sov eller arbeta, här finns en bekväm fåtölj, ett skrivbord och en säng med sköna kuddar. Garderoben ger plats för kläder och väskor. Badrum i marmor med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  952 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-07-07)

Nästa

  2 personer   2x90 eller 180 cm   21-25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Deluxe har mer av det som vi kallar flärd. Hos oss är deluxe rymliga rum med egen karaktär och individuell inredning. Koppla av i morgonrock och njut av atmosfären. Luta dig tillbaka i en bekväm fåtölj eller mot de sköna kuddarna i sängen. Givetvis finns här även en fin arbetsplats. Rummet har fint ljusinsläpp och utsikt mot Stortorget eller Maria Kyrka. Badrum i marmor med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  1032 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-07-07)

Nästa

  2 vuxna + 2 barn   2x90 cm + extrasängar   24 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Upptäck Helsingborg med familjen och bo i ett trivsamt familjerum. Här finns  plats att umgås, leka och vila. Hela familjen kan sova ut då rummet är inrett med en stor dubbelsäng och har utrymme för två extrasängar. Skrivbordet erbjuder plats för pyssel och i garderoben ryms väskor och kläder. Badrum i marmor med dusch.

Se fler bilder

Från  1032 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-07-07)

Nästa

  2 personer   180 cm   22-30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Lämna vardagen utanför och stig in i en vacker juniorsvit. Här finns utrymme för drömmar, idéer och god sömn. Sjunk ner i en bekväm fåtölj eller luta dig tillbaka i den sköna sängen. Juniorsviten är inredd med en elegant sittgrupp, en arbetsplats och en sovrumsdel. Atmosfären speglas av hotellets unika karaktär, den är både trivsam och imponerande. Badrummet i marmor är utrustat med badkar.

Se fler bilder

Från  1192 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-07-07)

Nästa

  2 personer   200 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra två fantastiska sviter är en upplevelse utöver det vanliga. De består av  vardagsrum och sovrum och passar utmärkt till både boende och konferens. Hotellets unika atmosfär speglas av sneda tak, bågformade fönster och djupa fönsternischer i en av sviterna. En av sviterna har också balkong och walk-in-closet. Badrum med dusch och badkar samt naturligt ljusinsläpp.

Se fler bilder

Från  1592 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-07-07)

NästaAnrika Elite Hotel Mollberg erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. Hotellets byggnad vid Stortorget har en historia som började med ett gästgiveri på 1300-talet, fortsatte med Hotell Mollberg år 1814 och är numera Elite Hotel Mollberg. Här bor du på ett unikt och charmigt hotell med mycket karaktär. Stanna till en stund, titta på den vackra fasaden och kom sedan in till lobbyn och se kristallkronan, den vackra trappan och ljuset som silar in från det glasmålade fönstret.

I den anrika byggnaden finns många vinklar och vrån vilket skapar individuella rum med egen karaktär. I den nyligen renoverade vindsvåningen sluttar golvet i korridoren och kanske ger en och annan golvbräda ifrån sig ett litet knarr. Gemensamt är att alla rum är moderna och har wifi. Med ombonad inredning och bekväma möbler finns utrymme för avkoppling, arbete och en god natts sömn. Några rum har utsikt mot gator och torg, andra mot innegården.

Affärsresenärer och semesterfirare uppskattar hotellets charmiga atmosfär, moderna och bekväma rum samt centrala läge i Helsinborg. En weekend på Elite Hotel Mollberg är lyx i vardagen.

På restaurang At Mollberg serveras svenska klassiker med fransk touch i en inspirerande miljö. Här äter våra gäster frukost ocn intill restaurangen finns den uppskattade baren. Paolo’s erbjuder mat från Italien och The Bishops Arms är en gastropub med genuint engelsk atmosfär.

Elite Hotel Mollberg är ett fullservicehotell med festvåning och möteslokaler för upp till 85 personer. I anslutning till restaurang At Mollberg finns chambre séparée som kan bokas för större sällskap. Hotellet ligger inom gångavstånd till Knutpunkten och till Helsingör-färjan. Shopping, nöjen och sevärdheter finns direkt utanför hotellets entré. 

  131 rökfria rum
  3 restauranger 
  1 bar
  6 konferenslokaler

  30 m till parkering
  Bastu
  Gratis WiFi

  35 km till flygplatsen
  300 m till tågstationen
  300 m till buss
  300 m till hamnen


År 1802 köpte Peter Mollberg det gästgifveri som med anor från 1300-talet befunnit sig på platsen. Sedan 1639 är varje ägare faktiskt känd till namnet. Den strategiska placeringen vid korsningen av den gamla infartsvägen och förbindelsevägen till färjeöverfarten gjorde redan då Mollberg till en självklar träffpunkt i Helsingborg.

Affärerna blomstrade för Peter Mollberg. Redan 1814 rev han den gamla byggnaden och ersatte den stolt med ett tvåvåningshus med källare. Han ville även erbjuda sina gäster något alldeles extra, och öppnade stadens största danssalong. Kanske inspirationen rent av kom från huvudstaden, där en dansmästare Mollberg huserade både i salongerna och i Bellmans epistlar!

Det nya värdshuset lockade gäster från när och fjärran. Här trivdes såväl kungar, grevar och baroner som poeter, präster och hästhandlare. Kung Gustav IV Adolf lär ha bott två månader på Mollberg under sin Helsingborgsvisit på väg hem från Pommern. Och fortfarande är alla gäster lika välkomna att njuta av både atmosfären och historiens vingslag.

Mollbergs hotellrum har genomgått en totalrenovering mellan hösten 2013 – våren 2014. I de toppmoderna rummen har man lyckats bevara den historiska prägeln som genomsyrar hela hotellet.

Hotel Mollberg drivs av Elite Hotels sedan 1990.


Frukost

Ordinarie frukostöppettider

Måndag - fredag

06.45 - 09.45

Lördag

07.30 - 10.30

Söndag

07.30 - 12.00

 


Green Key

Hotellet är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Vi jobbar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa Green Keys omfattande kriterier. På så vis bidrar du som gäst att ta ansvar för miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om Green Key på greenkey.se och greenkey.global


vikter i gymmet

Gym & relax

Som gäst hos oss tränar du kostnadsfritt hos Elite Hotel Marina Plaza som ligger ca 6 minuters promenad från hotellet. Vi säljer även inträdesbiljetter till Friskis & Svettis för 80 kr där du har möjlighet att delta på pass och träna i gymmet.

Med utsikt över den vackra natthimlen och med en skymt av Maria kyrka, njuter du i vår relax- och bastuavdelning. Den är lätt tillgänglig mitt i hotellet på tredje våningen. Efter en stressig dag är det perfekt med ett avslappnande bastubad och en kall öl med tilltugg. Låt roomservice skämma bort dig – det är du värd.


Hund på säng

Husdjur

Vi vet att djuren är en kär del av era familjer och välkomnar även fyrbenta gäster till oss. Vi erbjuder ett begränsat antal djurrum. För ett tillägg på 200 SEK/natt får ni bo med husdjur på hotellrummet och njuta av en skön hotellvistelse tillsammans.

För hundar ingår

  • Vatten och matskål att låna
  • Påsar att plocka upp efter hunden
  • Hundgodis

Hotellet har ett begränsat antal rum där husdjur tillåts, vid bokning måste hotellet kontaktas i förväg. Vi kan endast ta emot husdjur om du har föranmält detta och mottagit en bekräftelse på att vi har tillgängliga rum. Vänligen kontakta oss på tel. 042-37 37 00 eller info.mollberg@elite.se.


Incheckningsdisk på Elite Hotel Mollberg

In- & utcheckning

Incheckning är garanterad från kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl. 12.00 avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.


Kuddmeny

Hitta den perfekta kudden! En god natts sömn är avgörande för ditt välmående och en viktig del i din hotellupplevelse. Vi erbjuder dig därför ett val av kuddtyper så att du kan hitta den kudden som får dig att sova riktigt gott.


Parkering

Parkering finns i anslutning till hotellet. Biljett finns att köpa i receptionen och kostar 225 kr/ dygn.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vi erbjuder roomservice veckans alla dagar.

 

Måndag–fredag

06.45–09.45

16.00–22.00

Lördag

07.30–10.30

16.00–22.00

Söndag

07.30–10.30

17.00–22.00


Ben med skor som springer på vägen.

Runkeeper

Vi på Elite Hotel Mollberg vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa.

Rutt A (3 km)
Rutt B (5 km)
Rutt C (10 km)


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvättservice

Vid inlämning av tvätt till receptionen före kl. 08.45 får du tillbaka tvätten samma kväll. Gäller måndag till fredag.


Wifi på Elite Hotels

Wifi

På Elite Hotel Mollberg har du som gäst gratis trådlös internettuppkoppling i hela hotellet via Elite WiFi.

Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket
  1. Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att WiFi är påslaget. Välj EliteWifi bland de tillgängliga trådlösa nätverken.
  2. Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.
  3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan Guest User.
Gästdator finns i anslutning till konferensavdelningen. Vår trevliga och klassiska lobby med sina sköna skinnsoffor passar perfekt som inramning för mer informella möten.

Konferensrummet Peter Mollbergsalen på Elite Hotel Mollberg

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Centralt belägna Elite Hotel Mollberg är ett av Sveriges äldsta hotell och återfinns intill Stortorget. Hotellrummen har nyligen totalrenoverats och bland annat försetts med luftkonditionering. Konferenslokalerna är placerade på entréplan samt i den gemytliga källaren.

  • 6 konferenslokaler
  • 8-85 deltagare
  • WiFi

Inomhusserveringen på Paolo´s på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Paolo's Helsingborg


PAOLO's är ett italienskt café- och restaurangkoncept som serverar fantastisk mat och dryck från morgon till kväll. Varmt välkommen in på en vällagad pizza, pasta eller sallad med det bästa från Italien. 

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–onsdag:

11.00–22.00

Torsdag–lördag:

11.00–00.00

Söndag:

11.00–22.00

 


Översikt över puben The Bishops Arms på Elite Hotel Mollberg

The Bishops Arms Helsingborg


En genuin, engelsk pub med Helsingborgs största öl- och whiskysortiment. Med kunnig personal och inredning hämtad direkt ifrån England får besökaren en skön känsla av tradition, hemtrevnad och gemytlighet, en pub öppen för alla. 

Öppettider

Måndag–torsdag:  16.00–00.00
Fredag–lördag:  16.00–02.00
Söndag:  16.00–22.00

 


at Mollberg


At Mollberg är en fransk/svensk bistro som serverar frukost, lunch och middag. Kom in och hitta din favorit på menyn, kontakta oss för att boka bord.

Öppettider

Måndag–fredag  11.30–22.30
Lördag  14.00–22.30
Söndag Stängt

 I en klassik miljö erbjuder vi både festlokaler som lämpar sig väl för bröllop samt fina rum för båda bröllopsnatten och till tillresta bröllopsgäster.

 
Upplev ett julbord utöver det vanliga


Från 525 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Tura över Öresund


Från 1950 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev modern konst i vackra omgivningar i Danmark.


Från 2250 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev högklassig golf i Helsingborg.


Från 2250 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Mitt i centrala Helsingborg ligger anrika Elite Hotel Mollberg, här kan ni bo till bästa helgpris. Boka vårt weekenderbjudande och sov ut i våra sköna sängar i något av de moderna hotellrummen. Tag sovmorgon njut sedan av vår populära frukostbuffé som serveras extra länge på helgerna.


Från 792 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På Stortorget i centrala Helsingborg ligger anrika Elite Hotel Mollberg. När ni checkat i något av våra moderna hotellrum finner ni morgonrockar, champagne, frukt och choklad. Passa på att sova ut i våra sköna sängar av njut av frukost på rummet eller av hela buffén i frukostmatsalen.

Det är möjligt att boka till en 3-rätters middag i vår restaurang*, kontakta oss på telefon 042 19 25 19.

*Under söndagarna intar Elite Hotel Mollbergs gäster middagen på Elite Hotel Marina Plaza.


Från 1590 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


92%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 24 maj 2019

Positivt: Trevligt mottagande & för första gången i mitt liv blev jag "nominerad" till dagens gäst på ett hotell. KUL! Tack för den uppmuntran.

Att förbättra: fortsätta som det är.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 23 maj 2019

Positivt: Läget

Att förbättra: Förbättra frukosten


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 22 maj 2019

Positivt: Centralt läge


Elite Hotel Mollberg, Helsingborg
Stortorget 18
251 14 Helsingborg

Tel: 042 – 37 37 00

info.mollberg@elite.se

Google maps

Bokning
Tel: 042-37 37 00
reservation.helsingborg@elite.se
Konferens
Tel: 042-37 37 00
konferens.mollberg@elite.se
Gruppbokning
Tel: 042-37 37 00
reservation.helsingborg@elite.se

Förfrågan

Hotelldirektör
Annika Birkfeldt
Tel: 042-19 25 43
annika.birkfeldt@elite.se
Försäljningschef
Sophia Järnåsen
Tel: 072-389 68 78
sophia.jarnasen@elite.se
Försäljningschef
Katja Hagman-Lindström
Tel: 072-164 86 47
katja.hagman-lindstrom@elite.se

Hitta hit

Ankomst via flyg

Ängelholm-Helsingborg Airport, bussar (Skånetrafiken) stannar vid Knutpunkten. Malmö Airport, Flygbussarna till Malmö Centralstation och vidare med tåg till Knutpunkten. Köpenhamns flygplats, tåg från flygplatsen till Malmö Centralstation och vidare med tåg till Knutpunkten.

Ankomst via bil

E4/E6/E20 norrifrån: välj avfart Helsingborg N och följ skyltar mot centrum. Efter stadshuset sväng vänster in på Stortorget, hotellet ligger vid slutet av gatan.

E6/E20 söderifrån: välj avfart mot Helsingborg centrum. Innan stadshuset, sväng höger in på Stortorget, hotellet ligger vid slutet av gatan.

Ankomst via tåg/buss

Hotellet ligger intill Knutpunkten, som är Helsingborgs centrala tåg- och busstation samt utgångspunkt för färjorna över Öresund. Gå mot centrum, sväng höger upp på Stortorget vid statyn på Magnus Stenbock. Hotellet ligger på höger sida en bit in på torget innan terasstrapporna.

I närheten

Kommunikationer

Centralstation: 500 m
Ängelholm-Helsingborg airport: 35 km
Köpenhamns flygplats: 75 km
Malmö airport: 90 km

Sevärdheter

Kärnan: 50 m
Dunkers Kulturhus: 500 m Tropikariet: 2 km
Sofiero: 5,3 km
Fredriksdals museer och trädgårdar: 2,5 km

Företag

JBT: 5,2 km
IKEA AB: 1,3 km
Capgemini: 2,6 km
McNeil: 1,6 km
Ecophon: 14,3 km

Länkar

skanetrafiken.se
angelholmhelsingborgairport.se
scandlines.se

_