Glömt lösenord?

Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Jonas Gardell - Queen of f*cking everything

Missa inte när Jonas Gardell återvänder till scenen med en föreställning som vill ingjuta livsglädje, mod och motstånd. Med vårt förmånliga logipaket kan du se föreställningen på Lorensbergsteatern.

Från 2500 SEK/natt

Om erbjudandet

I en tid då hatet breder ut sig, demokratin hotas, USA:s president är en livsfarlig pajas, och Rysslands president är en maktfullkomlig despot, klimatförändringarna får skogarna att brinna och ett parti med rötter i nazismen vuxit till ett av Sveriges största återvänder Jonas Gardell till scenen med en föreställning som vill ingjuta livsglädje, mod och motstånd. 

Queen of f*cking everything blir ett hejdundrande spektakel med stor orkester och ensemble. Kom till Lorensbergsteatern i höst, det är dags att va lycklig! Eller som Jonas Gardell säger: Varför begränsa sig? Var the QUEEN OF F*CKING EVERYTHING!

Elite Park Avenue Hotel erbjuder ett förmånligt showpaket där boende i dubbelrum samt biljetter till föreställningen ingår. Hos oss bor ni mitt på Göteborgs paradgata Avenyn, precis intill Lorensbergsteatern, med shopping, restauranger och sevärdheter på bekvämt gångavstånd. På morgonen vaknar du upp till en härlig frukostbuffé i vår restaurang.

Läs mer om föreställningen och Lorensbergsteatern här.

Fakta & Detaljer

I paketet ingår:

  • Övernattning för 2 personer
  • Showbiljetter
  • Stor frukostbuffé

Villkor:

  • Bokningen måste förskottsbetalas via betallänk
  • Uppge bokningskod Lorensbergsteatern - Jonas Gardell vid din bokning.

Speldatum:

  • Fredagar och lördagar kl. 19.30 mellan 27 september - 14 december 2019