Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Fyra personer som sjunger och dansar på scen på Park Lane Show.
Evenemang
Nöje & upplevelse

Park Lane Show-paket

Unna dig en oförglömlig kväll fylld med nostalgi och glädje på Park Lane Show!

Om erbjudandet

Elite Park Avenue Hotel har skapat det perfekta paketet för dig som vill uppleva en musikalisk och kulinarisk resa tillbaka i tiden. Vårt Park Lane-paket inkluderar boende i dubbelrum och biljetter till show och showmeny för att göra din upplevelse ännu mer komplett.

Bo i bekväma och eleganta rum i hjärtat av Göteborgs livliga atmosfär på paradgatan Avenyn, precis intill Park Lane. Efter en dag full av shopping och sevärdheter, är det dags för en spektakulär kväll med Park Lane Show. Live på scen uppträder våra talangfulla artister och musiker som kommer att ta med er på en grand tour bland vår tids största rock och popikoner. Dansa och sjung med i låtarna som vi alla känner igen från Prince, Madonna, Bowie, Abba och många, många fler. Sjävklart är all musik 100% LIVE. Men det är inte bara musiken som imponerar - här serveras ni en förstklassig trerättersmeny med säsongens smaker. Ingenting är bättre än att ha allt samlat på en plats.

Dörrarna slås upp kl. 18.30 för insläpp och showen pågår till ca 22.45. Därefter är ni varmt välkomna att stanna och njuta av en oförglömlig kväll på vår nattklubb Park Lane. Hos oss på Elite Park Avenue Hotel är allt planerat för att ge dig den ultimata helhetsupplevelsen - från boende, till underhållning och mat. Ge dig själv och någon du tycker om en natt att minnas!

Speldatum

Park Lane Show - Legends spelas fredagar och lördagar till och med den 8 juni 2024.

Park Lane Show - Feelings spelas fredagar och lördagar 31 augusti till och med 21 december 2024. Under november och december är det även bokningsbart torsdagar.  Skicka din bokningsförfrågan till reservations.gbgpark@elite.se.  

Ingår i paketet

  • Showbiljetter
  • Middagsmeny
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 2999 SEK/natt
Göteborg

Elite Park Avenue Hotel

Kungsportsavenyn 36-38

Elite Park Avenue Hotel på Avenyn i Göteborg är ett fullservicehotell med 326 rum inklusive ett antal tillgänglighetsanpassade rum. Här finns även en konferens- och festvåning med flexibla lokaler. Hos oss bor affärsresenärer, konferensgäster och andra livsnjutare som uppskattar hotellets helhetserbjudande och vänliga service.

Välj ankomst- samt avresedatum i kalendern nedan.
Från
2999