Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Nature Fitness

  • Elite Wellness på Elite Park Avenue Hotel
  • Gym med konditionsmaskiner och vikter
  • Massagebädd
Nature Fitness

Välkommen till NatureFitness


Ge dig själv kvalitetstid när du bor hos oss. Passa på att träna, koppla av och ladda energi hos NatureFitness som är beläget på hotellets bottenplan. Här finns ett välutrustat gym med fint ljusinsläpp från stora fönster. Relaxavdelningen erbjuder en mindre relaxpool samt både torr- och ångbastu. Hotellets gäster erbjuds fritt inträde till NatureFitness.

Jobba i gymmet
Gymmet är utrustat för att erbjuda en bra workout. Här finns träningsmaskiner, löpband, motionscykel, TRX-band, vikter och pilatesbollar. Tränare finns på plats och det finns möjlighet att boka personlig träning för en person eller en grupp på upp till sex personer.

Koppla av i bastun
För bästa bekvämlighet rekommenderar vi att du bokar plats i relaxavdelningen på telefon 031-727 10 00. Sen kan du njuta av relaxpoolen och värmen i torr- och ångbastun. Barn under 16 år är välkomna till relaxavdelningen i målmans sällskap mellan kl. 10-15 alla dagar i veckan.

Peppa konferensen med friskvård 
En uppskattad aktivitet på konferensen är att inleda eller avsluta konferensen med en fysisk aktivitet som arrangeras och genomförs av NatureFitness. En inspirerande föreläsning om kost, träning och hälsa är också ett populärt inslag på konferensen. Tillsammans med köket på at PARK kan vi även servera mat och dryck som passar till temat. 

För mer information om NatureFitness klicka här.

Öppettider


Gym
Alla dagar 06.00-22.00

Relax
Alla dagar 08.00-21.00
Boka plats i relaxavdelningen på 031-727 10 00.

Barn under 16 år är välkomna till relaxavdelningen i målmans sällskap mellan kl. 08-16 alla dagar i veckan.

Boka behandling
NatureFitness erbjuder klassisk massage, idrottsmassage och osteopatbehandling i anslutning till relaxavdelningen.

Boka personlig träning

Boka behandlingar

Prislista för personlig träning och behandlingar

Varmt välkommen till NatureFitness!


_