Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   Enkelsäng   13-19 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Här finns allt du behöver för att koppla av, sova ut och även arbeta. En bekväm säng med sköna kuddar, en fåtölj och ett skrivbord. Badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  801 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-06-22)

Nästa

  1–2 person   160 cm   19–21 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standard dubbelrum har plats för paus, reflektion och sömn. Sängen är bäddad med sköna kuddar, det finns en bekväm fåtölj vid fönstret och en arbetsplats. Badrummet är utrustat med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  891 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-21)

Nästa

  2 personer   King eller Twin   28 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Superior är ett rymligt och trivsamt dubbelrum med fint ljusinsläpp från fönstren. Här kan du koppla av eller arbeta, det finns både en bekväm fåtölj, en arbetsplats och en rymlig garderob. Sängen är bäddad med sköna kuddar för att ge maximal vila. Badrummet är utrustat med dusch eller badkar.Vissa av rummen har balkong med utsikt över Göteborg.

Se fler bilder

Från  981 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-29)

Nästa

  2 personer   King eller Twin   33 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Deluxe är ett är ett elegant rum med stilren inredning, stor golvyta och härligt ljusinsläpp. I Deluxe finns mer av det som vi kallar flärd eller livets goda. Här kan du sätta jobbet på paus och koppla av i morgonrock och tofflor. Luta dig tillbaka i sängen eller en bekväm fåtölj. Rummet är även inrett med skrivbord och en rymlig garderob. I badrummet finns dusch eller badkar samt tandborst- och rakkit. Vissa av rummen har balkong med utsikt över Göteborg.

Gäster som bor i Deluxe-rum serveras frukost, måndag-fredag, i Executive Lounge på andra våningen. Under sommaren och vissa långhelger är loungen stängd.

Se fler bilder

Från  1161 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-05-01)

Nästa

  2 vuxna + 2 barn   King eller Twin   Bäddsoffa   39 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Ta med familjen till Göteborg och bo i våra extra rymliga familjerum. Här finns gott om plats för umgänge, lek och vila. Hela familjen kan sova ut då rummet är inrett med en stor dubbelsäng och skiljevägg mellan bäddsoffan som rymmer två barn. Skrivbordet ger plats för pyssel och garderoben för väskor och kläder. I badrummet finns dusch eller badkar samt tandborst- och rakkit.

Se fler bilder

Från  1611 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-06-22)

Nästa

  2 personer   King eller Twin   39 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra ljusa och rymliga juniorsviter har en inbjudande och elegant inredning med separat sovrumsdel och vardagsrum. Här får vardagen ta en paus. Ge plats för avkoppling i morgonrock och tofflor, luta dig tillbaka i soffan eller sängen. Rummet är även inrett med skrivbord och en rymlig garderob. I badrummet finns dusch eller badkar samt tandborst- och rakkit.

Gäster som bor i våra Juniorsviter serveras frukost, alla dagar i veckan, i Executive Lounge på andra våningen. Under sommaren och vissa långhelger är loungen stängd.

Se fler bilder

Från  1611 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-06-22)

Nästa

  2 personer   King   30-55 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina sviter är en hotellupplevelse utöver det vanliga. Inredningen påminner mer om en lägenhet med vardagsrum och separat sovrum. Här finns stora ytor med sköna sittmöbler och balkong. Det separata sovrummet har en en bekväm dubbelsäng och är inrett med varma färger. Det exklusiva badrummet är utrustat med både dusch och badkar. Vissa av rummen har balkong med utsikt över Göteborg.

Gäster som bor i en svit serveras frukost, alla dagar i veckan, i Executive Lounge på andra våningen. Under sommaren och vissa långhelger är loungen stängd.

Se fler bilder

Från  2511 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-29)

NästaElite Park Avenue Hotel på Avenyn i Göteborg är ett fullservicehotell med 317 rum inklusive ett antal tillgänglighetsanpassade rum. Här finns även en konferens- och festvåning med flexibla lokaler. Hos oss bor affärsresenärer, konferensgäster och andra livsnjutare som uppskattar hotellets helhetserbjudande och vänliga service.

Läget är utmärkt

Hotellet ligger på promenadavstånd till Svenska Mässan, Kongresshallen och Liseberg. Hos oss bor du ett stenkast från Göteborgs kulturcentrum Götaplatsen samt Lorensbergsteatern, Konserthuset och Konstmuseet. En promenad längs Avenyn tar dig till stadens utbud av butiker och shoppinggallerior.

Konferens & festvåning

En trappa upp från lobbyn ligger hotellets konferens- och festvåning med en inbjudande mingelyta, möteslokaler och en bankettsal med kapacitet för upp till 700 personer. Flexibilitet, toppmodern teknik och ett förstklassiskt konferenskök skapar oändliga möjligheter.

Gym och wellness

Hotellet erbjuder ett välutrustat gym och en relaxavdelning med torrbastu, ångbastu och en mindre relaxpool. Vi tipsar gärna om bra rutter för dig som vill jogga och upptäcka Göteborg.  

Restaurang och barer skapar mötesplatser

at PARK är en brasseriinspirerad restaurang som inspirerar till fina matupplevelser i en trivsam och avslappnad miljö. Baren intill lobbyn har blivit en naturlig mötesplats för affärsmöten, lunch, middag, afterwork och teaterbesök. 

Gastropuben The Bishops Arms erbjuder en brittiskinspirerad atmosfär med mat och dryck, bland annat ett brett sortiment av öl och single malt whisky. Locatelli bar och nattklubb är stället för den medvetna och partysugna publiken i Göteborg.

  317 rökfria rum
  3 restauranger
  3 barer
  24 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  25 km till flygplatsen
  1,5 km till tågstationen
  0 m till buss
  100 m till spårvagn
  1,5 km till hamnen

Park Avenues historia börjar så tidigt som 1944. I Göteborg fanns på den här tiden många industrier och rederier med många utländska kontakter. När kriget äntligen var slut kunde man återigen börja resa och bjuda in sina utländska kunder till Göteborg. Dock levde hotellen i Göteborg inte upp till den standard som krävdes av de internationella gästerna. Lösningen på problemet var att bygga ett nytt hotell. Den kände arkitekten Nils Einar Eriksson anlitades och bygget kom igång 1948 och den 8 juni 1950 var det klart för invigning. Park Avenue Hotel var det första hotellet i Sverige som hade badrum i alla sina gästrum! Hotellet hade nu cirka 200 bäddar och 1974 invigdes ytterligare en tillbyggnad med 114 hotellrum och ett antal konferensrum.

Från början ägdes Park Avenue Hotell av Göteborgs Stad med Broströms, Transatlantic, Götaverken, Eriksberg, Svenska Lloyd, SKF och Volvo som största aktieägare. 1979 blev hotellet uppköpt av SAS och blev SAS Park Avenue Hotell, sedermera Radisson SAS Park Avenue Hotel. Från och med årsskiftet 2004/2005 ingår hotellet i Elite Hotels of Sweden under namnet Elite Park Avenue Hotel.


In- och utcheckning på Elite Plaza Hotel

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras dagligen i restaurang at PARK på entréplan. Njut av en härlig frukoststund i en stämningsfull miljö.

Måndag–fredag

06.30–10.00

Lördag

07.30–10.30

Söndag

07.30–12.00*

*Under jul- och sommarperioden erbjuds ej Snooze.


Executive Lounge på Elite park Avenue Hotel

Executive Lounge

I vår härliga Executive Lounge på andra våningen erbjuds ett lyxigt frukostsortiment i rofylld miljö. Att börja sin morgon här sätter extra guldkant på hotellvistelsen.

När du bor i deluxerum serveras frukost i Executive Lounge måndag till fredag.

När du bor i juniorsvit eller svit serveras frukost i Executive Lounge alla dagar i veckan.

Executive Loungen är stängd under vissa långhelger och samt under sommarperioden.

 


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Elite Park Avenue Hotel erbjuder Roomservice under frukosttid samt kl.17.30–22.00. Meny finns på ditt rum. För beställning, kontakta Roomservice.


Husdjur

Självklart ska våra fyrfota vänner också bo med stil! Vi erbjuder ett antal hotellrum där husdjur är välkomna. För ett tillägg av 200 kr/natt får du bo med hunden på rummet. Vid incheckning får din hund tillgång till en filt och vattenskål. Kontakta oss på 031-727 10 00 för bokning och mer information.


Wifi på Elite Hotels

IT & Wifi

Elite Park Avenue Hotel erbjuder kostnadsfri WiFi på våra rum. 

Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket

1. Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att WiFi är påslaget. Välj "Elite WiFi" bland de tillgängliga trådlösa nätverken.

2. Öppna din webbläsare och EliteWiFi startsida laddas.

3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan Guest User.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Park Avenue Hotel vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 2,5 till 8,5 kilometer. 

Rutt A (2,5 km)
Rutt B (5,5 km)
Rutt C (8,5 km)


Elite Wellness på Elite Park Avenue Hotel

NatureFitness

Välkommen att träna och koppla av hos NatureFitness som ligger på hotellets bottenplan och erbjuder fritt inträde till ett ljust och välutrustat gym samt en relaxavdelning med bastu och pool.

Läs mer om NatureFitness här


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Elite Park Avenue Hotel har ett garage i huset med begränsat antal platser, parkering här kostar 495 SEK. Hotellet erbjuder även obevakad parkering utomhus för 395 SEK per natt. Vi tar hand om bilen och parkerar den åt er. Vänligen be receptionspersonalen om hjälp med parkering så tar vi hand om bilen när ni checkar in.

I receptionen kan ni köpa parkeringsbiljetter till P-hus Avenyn som är beläget ett stenkast från hotellet. För 295 SEK (ord. pris 560 SEK) får ni en 24 timmars-biljett. För mer information och karta se här.

Man kan även parkera på egen hand på Lorensbergsparkeringen som är en tvådäcksparkering bakom hotellet. Utanför Elite Park Avenue Hotel finner ni parkeringsplatser avsedda för på- och avstigning.

Uttag för elbil
Det finns möjlighet att ladda elbil i vårt garage.


Transport

Elite Park Avenue Hotels transportpartner – PM Logistik AB

Behöver ni transfer ifrån flygplatsen, centralstationen eller kanske en limousine med egen chaufför? Vår reception på Elite Park Avenue Hotel hjälper gärna till att arrangera det i samarbete med vår transportpartner PM Logistik.

PM Logistik bedriver verksamhet med inriktning på VIP-, person-, bud- och godstransporter. De har 25 års erfarenhet inom branschen och deras kunder är till största delen stora internationella företag som värdesätter service, säkerhet och diskretion.

PM Logistik har idag 30 anställda, varav ett 25-tal chaufförer med god lokalkännedom i Göteborg med omnejd. Chaufförerna har bred körkortsbehörighet. Delar av personalen har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.

All personal talar svenska och engelska. Det finns också chaufförer som behärskar tyska, franska, spanska, italienska, turkiska, persiska och ungerska. Målsättningen är att köra fordon som inte är äldre än 2,5 år. Bilpark är huvudsakligen representerad av Volvos bilmodeller V70, C70, S80, XC60 och XC90, det finns dessutom två S80 Limousine. För de större sällskapen erbjuder PM Logistik två stycken Ford Transit med plats för 8 passagerare utrustade med stor dataskärm för tex företagspresentationer, filmer för längre transporter etc. För mer speciella Vip transporter kan även en Mercedes 500 S-Class erbjudas. PM Logistik har också båtcharter, och samarbetar med både buss, helikopter samt eventföretag.

För mer information om PM Logistik klicka här.


Miljödiplomering

Elite Park Avenue Hotel är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning, som innebär att anläggningen uppfyller internationellt fastlagda kriterier, särskilt anpassade till logiverksamheter och konferensanläggningar.

Green Key drivs i Sverige av Stiftelsen Håll Sverige Rent och internationellt av Foundation for Environmental Education (FEE). FEE startade sin verksamhet 1981 och är ett internationellt samarbetsorgan för miljöorganisationer. Green Key stöds av World Tourism Organization och United Nations Environment Programme. En logi- eller konferensanläggning med Green Key arbetar aktivt med att minimera sin miljöpåverkan genom att uppfylla ett antal kriterier inom exempelvis miljöledning, gästinformation, vatten, avfall,  kemikalieförbrukning och livsmedel. Det handlar bland annat om avfallssortering, att minimera energi- och vattenförbrukning, att välja miljömärkta rengöringsmedel och att använda närproducerade och ekologiskt odlade råvaror. Detta följt av obligatorisk kontroll och dokumentation för uppföljning samt incitament att utvärdera och kontinuerligt driva ett förbättringsarbete inom dessa områden. Vi vill givetvis göra allt för att kartlägga de positiva effekterna av vårt miljöarbete. Läs mer om Green Key på www.greenkey.se.

Här kan du ladda ned Elite Hotels miljöpolicy.


LAVA TV på Elite Hotels i Göteborg

TV

Samtliga rum på Elite Park Avenue Hotel är utrustade med LED-TV från People of Lava Sweden som erbjuder världens modernaste hotell-tv-system. Du kan självklart se dina favorit tv-kanaler men du får dessutom tillgång till internet, filmer, YouTube, Facebook, musik och mycket annat. Kanalutbudet består av 25 kanaler från bland annat C More, Disney, Eurosport och Discovery.

Vi hoppas du kommer tycka om Lava Invit – en smart hotell-tv lösning!


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Elite Park Avenue Hotel erbjuder tvättservice och all tvätt som är inlämnad före kl.08.30 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl.08.30 återlämnas nästa dag. Denna service finns tillgänglig måndag–fredag. För information kontakta Housekeeping eller receptionen.


Alkoholtest

Vi på Elite Park Avenue Hotel vill bidra till en ansvarsfull alkoholkonsumtion och har därför i samarbete med Blowpoint utrustat vårt hotell med en alkoholmätare. Här erbjuder vi våra gäster gratis alkoholtester för en tryggare miljö. Kontakta receptionen för mer information.


Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Elite Park Avenue Hotel är ett av Göteborgs största konferenshotell. Vi erbjuder 24 flexibla lokaler med kapacitet för 2-700 personer. Hos oss finns oändliga möjligheter att arrangera minnesvärda konferenser, fester och event. Hotellet är en naturlig mötesplats på Avenyn, bara ett stenkast från Götaplatsen och det är enkelt att ta sig hit.

  • 24 lokaler
  • 2-700 konferensdeltagare
  • 317 hotellrum
  • 3 restauranger
  • Wifi
  • Relaxavdelning
  • Parkering

at PARK


At PARK är en kulinarisk mötesplats för alla som vill äta en god lunch eller middag i en avslappnad och internationell atmosfär. Här dukar vi även upp hotellets generösa frukostbuffé samt förbereder mat och fika till konferens- och festvåningen. Baren intill lobbyn är en naturlig plats att träffas för möten, afterwork och avkoppling med vänner.

Öppettider

Lunch
Måndag–fredag 11.30–14.00

Brunch
Lördag-söndag 12.00-16.00

Restaurangen
Måndag–lördag 17.00–23.00

Baren
Måndag–torsdag 14.00–01.00
Fredag 16.00–02.00
Lördag 12.00–02.00
Söndag 13.00–23.00

After Work
Fredag 16.00-19.00


Baren på The Bishops Arms på Elite Park Avenue Hotel

The Bishops Arms Göteborg


Här finner du den genuint engelska puben The Bishop’s Arms. Inredningen i baren är direktimporterad från England vilket bidrar till den engelska atmosfären. Här kan du botanisera bland många goda ölsorter och fin whisky.

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag-tisdag: 16.00–24.00 
Onsdag–torsdag: 16.00–01.00
Fredag: 16.00–02.00
Lördag: 14.00–02.00
Söndag: 16.00–24.00

Köket är öppet till 22.30 alla dagar.


Locatelli på Elite Park Avenue Hotel

Locatelli nattklubb


Med en säregen drinklista, ett spännande kök och Avenyns bästa läge är Locatelli sedan länge Göteborgs hot-spot no 1. Locatelli bar och nattklubb är stället för den medvetna och partysugna publiken i Göteborg.

Öppettider

Ordinarie öppettider
Torsdag–söndag: 18.00–02.00

 Planerar ni drömbröllopet och letar efter en unik festlokal i Göteborg? Vi erbjuder festlokaler i fantastisk miljö med eller utan övernattning. Tillsammans med festköket kan ni skräddarsy en meny som passar till bordsservering, buffé eller mingel. Kontakta oss för att få en en extra guldkant på bröllopsfesten. 
Hos oss får du möjlighet att unna dig lite mer. Välkommen att träna och koppla av hos NatureFitness som ligger på hotellets bottenplan och erbjuder fritt inträde till ett ljust och välutrustat gym samt en relaxavdelning med bastu och pool. Det finns även möjlighet att boka personlig träning och massagebehandling.
Park Lane Show bjuder på en fartfylld show med sköna låtar i både originalversion och ny annorlunda tappning. Sov sedan gott på Elite Park Avenue Hotel.


Från 3220 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Musikalen Annie underhåller med vacker musik och en gripande historia på Lorensbergsteatern.


Från 2600 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Missa inte när Jonas Gardell återvänder till scenen med en föreställning som vill ingjuta livsglädje, mod och motstånd. Med vårt förmånliga logipaket kan du se föreställningen på Lorensbergsteatern.


Från 2500 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Vi lovar dig en spelupplevelse att minnas. Sov sedan gott på något av våra hotell i Göteborg.


Från 1690 SEK /person

Boka
Ändra hotell


På Elite Park Avenue Hotel finns sex lokaler som lämpar sig väl för det mindre mötet. Bland dessa mötesrum återfinns bland annat Karl Gerhard och Lasse Dahlqvist som är mindre mötesrum med fönster som vetter mot Lorensbergsparken. 


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo mitt i centrala Göteborg på Elite Park Avenue Hotel till bästa helgpris. Här bor ni med hela stadens nöjes-, kultur-, och shoppingutbud rakt utanför dörrarna. I hotellets bottenvåning ligger Elite Wellness där vi erbjuder gym, relaxpool, bastu och spabehandlingar. Passa även på att besöka vår populära restaurang at PARK för en härlig middag.


Från 1192 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Möt våren på Elite Park Avenue Hotel. Hos oss finns plats för både paret och hela familjen. Här bor ni centralt i Göteborg med hela stadens nöjes- och shoppingutbud rakt utanför dörrarna. Passa även på att besöka vår populära restaurang at PARK för en fantastisk matupplevelse.


Från 981 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska någon du tycker om med en romantisk helg på härliga Elite Park Avenue Hotel som ligger mitt i centrala Göteborg på stadens paradgata Avenyn. Med Love-paketet får ni Champagne, choklad och exotisk frukt på rummet. Fluffiga morgonrockar och tofflor sätter extra guldkant på tillvaron. Njut av frukost på sängen eller passa på att prova något nytt från hotellets läckra frukostbuffé. För att ni ska slippa stressa hem erbjuder vi sen utcheckning till kl. 18.00 i mån av plats. Passa på att besök hotellets trevliga relaxavdelning där ni kan njuta av ett varmt bad tillsammans i vår relaxpool eller unna er en skönhetsbehandling. 


Från 1990 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


88%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 18 april 2019

Positivt: Centralt läge

Att förbättra: ?????


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 18 april 2019

Positivt: Miljön, stämningen. Otroligt sköna sängar.


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 18 april 2019

Positivt: Beliggenhet og blide og imøtekommende personalet


Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38
411 36 Göteborg

Tel: 031-727 10 00

info.gbgpark@elite.se

Google maps

Bokning
Tel: 031-727 10 00
reservations.gbgpark@elite.se
Konferens
Tel: 031-727 10 00
konferens.parkavenue@elite.se
Gruppbokning
Tel: 031-727 10 00
groups.gothenburg@elite.se

Förfrågan

Hotelldirektör
Camilla Nyman
Tel: 031-727 10 00
camilla.nyman@elite.se
Hotellchef
Anna Brams
Tel: 031-727 10 00
anna.brams@elite.se

Hitta hit

Ankomst via flyg

Göteborg Landvetter Airport. Flygbussen från Göteborg Landvetter Airport stannar på hållplats Södravägen bakom Elite Park Avenue Hotel. Restiden till/från Göteborg Landvetter Airport är ca 23 minuter, beroende på trafiksituationen.

Ankomst via bil

E6/E20 söderifrån
Ta avfart 71-Örgrytemotet. Följ skylten Gårda, sväng inte av mot Örgryte. Följ sedan skyltning Mässan, Scandinavium och Liseberg. Efter rödljusen är Lisebergs nöjespark på din vänstra sida och på högra sidan är Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan. I rondellen vid Korsvägen sväng höger in på Skånegatan. Vid nästa korsning, när arenan Scandinavium är på höger sida, sväng vänster in på Berzeliigatan. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. När du når Götaplatsen som är den ena änden på Kungsportsavenyn, sväng höger och Elite Park Avenue Hotel ligger på er högra sida.

E6/E20 norrifrån
Ta avfart 71-Örgrytemotet där det är skyltat Mässan, Scandinavium och Liseberg. Liseberg är på din vänstra sida, Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan på den höger. I rondellen vid Korsvägen sväng höger in på Skånegatan. Vid nästa korsning, när arenan Scandinavium är på höger sida, sväng vänster in på Berzeliigatan. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. När du når Götaplatsen som är den ena änden på Kungsportsavenyn, sväng höger och Elite Park Avenue Hotel ligger på er högra sida.

Ankomst via tåg/buss

Göteborgs Centralstation ligger på 20 minuters gångavstånd till Elite Park Avenue Hotel. Det går även att ta buss och spårvagn från Drottningtorget samt taxi som står i anslutning till Centralstationen.

Hotellets närmaste spårvagns- och busshållplats är Götaplatsen, Valand samt Södravägen.

I närheten

Kommunikationer
Göteborg Landvetter Airport: 25 km
Göteborgs Centralstation: 1,5 km
Götaplatsen busshållplats: 150 m

Sevärdheter
Göteborgs Konstmuseum: 200 m
Liseberg: 800 m
Universeum: 850 m
Trägårdsföreningen: 700 m
Slottskogen: 3 km

Företag
Svenska Mässan: 800 m
Göteborgs Universitet: 650 m
Chalmers Tekniska Högskola: 1,2 km
SKF Sverige AB: 5 km
AstraZeneca: 7 km

Länkar
SJ
Västtrafik
Göteborg Landvetter Airport

 

_