Glömt lösenord?
Publiceringsdatum 09 december, 2020

Restauranger med take away i Växjö

Beställ take away i Växjö för en härlig smakupplevelse hemma. Växjö erbjuder många bra restauranger med mat för avhämtning så att du kan njuta av riktigt bra mat på din lunchrast, från hemmakontoret, med vänner eller under en mysig middag tillsammans med familjen.

Teaterparken

Njut av Teaterparkens klassiska rätter hemma! Teaterparken erbjuder klassiska rätter för take away under alla veckodagar. Teaterparken ligger vid Växjö konserthus, på Elite Park Hotel i Växjö. Beställ din mat senast kl. 09.00 varje dag och hämta smidigt upp den lagom till lunch, en perfekt lösning för dig som önskar njuta av en lyxig måltid från hemmakontoret!

Restaurang Lagerlunden

Lagerlunden är belägen i anrika Elite Stadshotellet som ni hittar på Kungsgatan 6 mitt i Växjö. Restaurangen erbjuder en varierad meny som är tillagad från de bästa råvarorna. De serverar lunch som går att ta med sig hem måndag - fredag. 

The Bishops Arms Växjö

Äkta pubmat går lika bra att njuta av hemma! På The Bishops Arms erbjuds klassiska pubrätter som fish and chips, högrevsburgare, räkmackor och veganska burgare som take away. Umgås med dina vänner via ett digitalt videosamtal medan du njuter av vällagad mat med en god dryck till. The Bishops Arms ligger i samma byggnad som Elite Stadshotellet i Växjö.

Restaurang SKAI

Restaurang SKAI är Växjös högst belägna restaurang med svindlande vyer över staden. Beställ hem deras välfyllda middagskasse för en lyxig kväll med mat av toppklass! På restaurang SKAI uppmuntras gästerna att dela rätter i sällskapet och middagskassen är perfekt för dig som önskar dela på fantastiska rätter tillsammans med någon.

Restaurang Massimo

Restaurang Massimo erbjuder en prisvärd italiensk lunch för take away. För endast 100 kr kan du välja mellan dagens lunch, en pizza eller en vegetarisk rätt med läckra italienska smaker. Restaurangen ligger mitt i centrala Växjö och erbjuder en genuin italiensk meny som uppdateras varje vecka.

An Viet

Upptäck det vietnamesiska köket med mat från An Viets avhämtningsmeny. Restaurangen erbjuder ett brett utbud av klassiska vietnamesiska rätter där du kan välja på allt från smårätter till smakrika nudelsoppor och mättande huvudrätter. Maten är lagad på färska råvaror med få ingredienser och stora smakvariationer, en upplevelse som passar utmärkt för en lugn hemmakväll i Växjö.

Elite Hotels har två hotell i Växjö

Växjö

Elite Hotels har två fina hotell i Växjö, Elite Stadshotellet vid Stortorget och Elite Park Hotel vid Växjö Konserthus. Båda hotellen ligger centralt i Växjö nära Växjö Centralstation och centrum.

Middag serverad för två, vin i glasen och på kylning i bakgrunden

Mat & dryck paket

Vi har en mängd olika Mat & Dryckespaket, med olika teman för stora och små sällskap. Här kan ni upptäcka en värd av ostar, delikatesser, drycker, choklad och mycket mer. Givetvis ingår även en härlig övernattning på något av våra kvalitéshotell och vår generösa frukostbuffé.