Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Upptäck Jönköpings nattliv

Mixerbord för DJ

Jönköping har ett brett bar- och klubbutbud där det finns något för alla. Är du ute efter att dansa loss på nattklubb eller slappnar du hellre av och smuttar på ett glas whisky? Här listar vi fem alternativ för dig som är sugen på att upptäcka Jönköpings nattliv.


GLÄDJE

På Västra Storgatan ligger Glädje som är en av Jönköpings största nattklubbar. Här finns tre olika barer och tre olika dansgolv. Vi rekommenderar att du startar kvällen på baren Jolie Salope och avnjuter en god drink innan du festar vidare på dansgolvet.

SLIVER JÖNKÖPING

Sliver är Smålands största nattklubb där man hittar den yngre generationen om helgerna. Här spelas mycket housemusik och det är inte ovanligt med gästspelningar av kända DJs. Klubben lägger mycket fokus på att leverera ljud och ljus av toppklass, så ett besök på Sliver blir en fröjd för många sinnen.

THE BISHOPS ARMS

I samma byggnad som Elite Stora Hotellet hittar vi The Bishops Arms, en stor pub med typiskt engelsk inredning. Här kan du njuta av ett brett öl- och whiskysortiment i en stämningsfull miljö, men även stilla hungern med saftiga burgare eller Fish and chips lagat från grunden.

FABRIKEN

I Tändssticksområdet ligger Fabriken som är en festlokal som ofta huserar olika klubbar. Big Bongo är en indieklubb som drivs av populära Bongo Bar, och fokus brukar ofta ligga på livespelningar med svenska artister. En gång i månaden huserar klubben Kramfabriken i lokalen, och då spelas powerballader till ljus från ljusslingor och discokulor. I baren kan du hitta shots med smak av hubba-bubba och annat sött. Se Fabrikens hemsida för att se vad som är på gång.

RED NIGHTCLUB

Red Nightclub är klubben som riktar sig till en lite äldre publik. På helgerna spelas klassisk rock och pop av ett liveband, men det erbjuds även ett hett dansgolv med DJs som levererar kända radiohits för den som föredrar det. På vardagarna kan man hänga i deras lounge och kanske kolla på den hetaste matchen med en kall öl i handen.

VELVET LOUNGE

Som en välplacerad oas, ligger Velvet Lounge mitt i centrala Jönköping. Titta in på en bit mat i restaurangen eller ta med arbetskamraterna på After Work. Varför inte ta med en god vän eller en affärsbekant på en drink i loungen. Efter en lång arbetsdag är det skönt att bara varva ner och koppla av en stund. Och kopplar av gör man bäst i våra lyxiga skinnfåtöljer. På Velvet Lounge Facebook-sida kan du läsa mer om vad som just nu är aktuellt på Velvet.

 

Relaterade artiklar