Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Höstshopping i Stockholms unika skobutiker

Publiceringsdatum 2019-09-26

Hösten är äntligen här med allt vad det innebär. Weekendresor till nya städer, långpromenader i solen eller restaurangbesök med regnet smattrande utanför fönstret. I Stockholm finns ett gediget shoppingutbud så att du kan rusta dig för hösten på bästa sätt. Börja nerifrån och upp med ett par riktiga kvalitétsskor från en av Stockholms unika skobutiker.

753x510-Stinaaj.jpgStinaa J

Stinaa J

För många är bekvämlighet a och o när det kommer till ett skoköp. För Stina Andersson har det alltid varit självklart att en sko ska kunna vara lika bekväm som den är snygg. I hennes butik Stinaa J hittar du därför ett stort utbud av skor som funkar för alla typ av tillfällen, arbete såväl som fest. Butiken hittar du på Sturegatan 16.

” We took the initiative to start Stinaa.J because we were tired of hurting and damaged feet. We want to empower women by making shoes that make them both feel and look great.” - Stina Andersson, grundare av Stinaa J

Läs mer och se hela sortimentet här


Marzio

På Marzio hittar du italienska skor av hög kvalité. Butiken har funnits i över 20 år och säljer allt från skyhöga klackar till bekväma sneakers och väskor. Detta är butiken för dig med lite högre krav. Skorna som erbjuds är främst italienska kvalitetsmärken där en lång hantverkartradition ligger bakom varje sko. Butiken ligger på Nybrogatan 10.

Läs mer och se hela sortimentet här


Sneakersnstuff 

Stig in på Södermalms sneakers-mecka, Sneakersnstuff och ta del av alla de senaste nyheterna. Här blandas klassiska sneakers med tillfälliga kollektioner och designsamarbeten. Butiken säljer även en del kläder, främst av skandinaviska designers så att du kan hitta din nästa höstoutfit på ett och samma ställe.

Läs mer och se sortimentet här


Nathalie Schuterman

På Nathalie Schuterman säljs märkesskor av den högre prisklassen. Fendi, Valentino, Balenciaga och Saint Laurent – detta är butiken för dig som är mån om att hitta rätt märke, design och kvalité. Butiken ligger på Birger Jarlsgatan 5 och säljer även märkeskläder, väskor och accessoarer.

Läs mer och se sortimentet här


Axel Arigato

Hitta dina nästa design-sneakers på Axel Arigato, beläget på Biblioteksgatan 7. Här finns ett gediget utbud av stilrena skor som passar både till kostym, jeans och klänning.  Deras eget motto lyder ”to embrace the now and always looking for the tomorrow”, vilket genomsyrar såväl butiksinredning som produkterna som säljs.

Läs mer och se sortimentet här

Grandpa

För dig som intresserar sig för Scandinaviskt mode är Grandpa det perfekta stoppet under din shoppingsrunda i Stockholm. Butiken säljer både märkeskläder, väskor och skor, så här finns alla förutsättningar att hitta din nya höstgarderob. Här hittar du skor av märken som Veja, Dr. Martens, Rodebjer och Adidas – skor som passar både till jobb, after work och långpromenaden. Butiken finns både i city och på Södermalm.

Läs mer och se sortimentet här

Elite Hotels Stockholm

Läs mer

Upptäck mer inom kategorin Nöje & Kultur

Upptäck mer inom kategorin Nöje & Kultur i Stockholm

_