Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Hotellfasad i Göteborg

Fastighet

Att arbeta inom Fastighetsavdelningen på ett av våra hotell är ett stort ansvar. Elite Hotels äger merparten av de fastigheter våra hotell och restauranger huserar i, varför medarbetarna inom fastighetsavdelningen på ett hotell blir involverade i ett brett spektra av fastighetsfrågor från skötsel av byggnader, teknisk utrustning och reparation till löpande underhåll av både inne- och utemiljön.

Våra Fastighetsansvariga ansvarar för att planera och organisera underhållsarbetet, följa upp och analysera underhållskostnader samt att driva diverse projekt inom ramen för underhåll och utveckling av fastigheten. Fastighetsavdelningen är den som sköter uppföljning av energianvändning, inneklimat och miljöhänsyn i fastigheterna. Underhållet av fastigheten sker i daglig dialog med de andra avdelningarna.

Att arbeta som Fastighetsansvarig innebär ett stort eget ansvar, vilket kräver att du har ett gott eget driv och en bra struktur på ditt arbete. Samarbetsförmågan är viktig då detta är ett serviceyrke och man dagligen har kontakt med många olika grupper- med leverantörer, boende gäster och kollegor.

  • Har förmåga att se vad som behöver göras och driver frågorna på ett strukturerat vis
  • Har ett starkt intresse för fastighetsteknik och underhåll
  • Är serviceinriktad och har hög social förmåga
  • Är prestigelös och gillar att hantera både stora och små frågor

/ 0 Tjänster

Tyvärr har vi inga lediga tjänster inom detta område just nu.