Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens & Festvåning

Möten mellan människor har i alla tider spelat en stor roll. Trots vårt digitala samhälle, fortsätter människor att mötas och stråla samman för företagskonferenser, events och privata tillställningar. Att arbeta med konferens- och festverksamhet innebär att förverkliga högt ställda förväntningar. När våra kollegor på bokningen har bokat in våra gäster är det nu till dig de kommer för att få en minnesvärd upplevelse.

Som medarbetare inom konferens- och festvåningsgruppen, ansvarar du för att ta emot gästerna på plats och att genom bästa service och lyhördhet, säkerställa att deras konferens blir minnesvärd och en väl sammansatt helhetsupplevelse där allt från välkomnande och fikapauser till teknik och kringarrangemang fungerar problemfritt. Det innebär ett stort mått av lyhördhet, fokus på utmärkt, personlig service och hög standard på alla delar av vårt erbjudande.

Som medarbetare inom konferens- och festvåning, förväntar vi oss att du kontinuerligt är med och bidrar till att utveckla Elite Hotels konferensprodukt så att vi alltid ligger i framkant i branschen och bibehåller vår höga kvalitets- och servicestandard.

 1. Lyhörd
 2. Har en utpräglad känsla för personlig service
 3. God problemlösare och anpassningsbar efter de många situationer som kan uppstå

/ 3 Tjänster
 • SERVICESTJÄRNA TILL KONFERENSEN PÅ ELITE HOTEL IDEON

  Elite Hotel Ideon, Lund

  Läs mer
 • Konferenskoordinator till The Wood Hotel by Elite

  The Wood Hotel Skellefteå

  Läs mer
 • Frukost och Eventpersonal

  Elite Stadshotellet Luleå

  Läs mer

Tyvärr har vi inga lediga tjänster inom detta område just nu.