Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Kvinna med blommor i ett hotellrum

Flash Sale

Boka sommarens härligaste boende med 35-50 % rabatt under vår Flash Sale. Du får mer rabatt vid bokning av fler nätter samtidigt som du får dubbla poäng på hela din vistelse.

Om erbjudandet

Nu är det dags för årets mest spännande erbjudande! Boka din nästa vistelse på Elite Hotels till ett oslagbart pris under vår Flash Sale som pågår till den 29 april. Som medlem får du 35-50 % rabatt på våra exklusiva hotell runt om i Sverige vid bokning av minst två sammanhängande nätter under perioden 20 juni till 18 augusti 2024. Du får mer rabatt vid bokning av fler nätter samtidigt som du får dubbla poäng på hela din vistelse.

Checka in på något av våra centralt belägna hotell runt om i landet och njut av sommaren i ny miljö. Vi har allt du behöver för att njuta av sommarens semester på bästa sätt. Varje morgon serveras en generös frukostbuffé, framdukad för en perfekt start på dagen. Dessutom ingår fritt wifi under hela din vistelse.

Bli medlem i Elite Hotels Rewards för att ta del av årets bästa erbjudande och läs mer om hur du kan använda dina poäng här. Vår Flash Sale pågår fram till kl. 23.59 den 29 april så skynda att boka!

Ingår i paketet

  • 35-50 % rabatt på boende
  • Dubbla medlemspoäng
  • Medlemserbjudande
  • Frukost & wifi
Från 690 SEK/natt