Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Skrattande kvinna och man på café
Mat & dryck

Afternoon Tea med övernattning

Sätt extra guldkant på lördagen med vårt klassiska Afternoon Tea i mysiga Gretas Café. Njut av godsaker och smakrika tesorter kombinerat med bekvämt boende och generös frukostbuffé på Elite Hotell Mårtenson.

Om erbjudandet

Välkomnas av doften från varma scones, nygräddade bakverk, snittar och en variation av tesorter. Vid incheckning är ni välkomna till Gretas Café för att slå er ned vid bords och avnjuta vårt klassiska Afternoon Tea. För de som vill addera lite bubblor och helgkänsla till sidan av sitt te så erbjuds även mousserande vin till förmånligt pris. Under kvällen väljer ni själva om ni vill upptäcka vad Halmstad har att erbjuda eller kanske boka bord för en fantastisk middag i vår restaurang Franz Bistro. Sov sedan gott i fluffiga lakan och vakna upp till vår härliga frukostbuffé. Varmt välkomna!  

Ingår i paketet

  • Övernattning i vald rumskategori
  • Afternoon Tea i Gretas Café
  • Tillgång till gym
  • Frukost & Wifi
Från 1842 SEK/natt
Halmstad

Elite Hotell Mårtenson

Storgatan 52

Elite Hotell Mårtenson erbjuder inte bara det bästa hotellet i Halmstad och Halland, här finner du även ett fullt utrustat gym, tre vackra Chambre separeés för möten och middagar, Coworking, Gretas Café, Franz Bistro & Bar och Gretas Blommor. Under de varma månaderna slår vi upp dörrarna till hotellets översta våning, Gretas Tak, som erbjuder en spektakulär utsikt över Halmstads takåsar. Allt samlat på ett och samma hotell.

Från
1842