Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

BOKA ÅRETS JULBORD PÅ ELITE HOTELS

Julbord med delikatesser

Upplev Elite Hotels klassiska julbord. Vi erbjuder julbordsservering över hela Sverige i unika miljöer för en stämningsfull smakupplevelse i juletid.

OM ERBJUDANDET

Njut av Elite Hotels traditionella julbord på något av våra fina hotell. Hos oss blandas svenska julklassiker med nya smakupplevelser, veganska läckerheter och ett dignande dessertbord.

Fånga julstämningen i unika miljöer där många jular har firats högtidligt under åren. Upplev dofterna, musiken och de vackra juldekorationerna under ett minnesvärt julbord. Slå er ner tillsammans runt borden och se fram emot en kväll i julens tecken.

Börja med smakrika sillar, strömming och goda tillbehör. Därefter följer varm- och kallrökt lax, charkuterier och flera goda vegetariska alternativ. På vårt julbord finns något för alla och oavsett vilka smaker du föredrar kan du hitta en ny favorit bland alla våra läckra rätter. Missa inte våra välgräddade köttbullar, färgglada sallader och lagrade ostar. Till efterrätt finns en uppsjö av goda desserter och nybryggt kaffe.

Vi erbjuder julbord över hela Sverige där ljuvliga rätter lagade med kärlek serveras både som lunch och middag. Hitta ditt lokala julbord längre ner på sidan för att läsa mer om årets upplägg, priser och datum.

Välkommen att boka årets julbord på Elite Hotels!

Välj hotell och läs mer om våra julbord

Sida 1 av 1 (listar totalt 21 erbjudanden).
En bordsplats på julbord Elite Hotels

Elite Hotel Ideon i Lund

Njut av ett härligt julbord i stämningsfull miljö på Elite Hotel Ideon. Vi erbjuder ett klassiskt julbord med en modern twist för en unik och minnesvärd upplevelse. Välkommen!

Läs mer