Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Roliga aktiviteter i Södertälje

Kaffe som ryker från värmen

I Södertälje finns det mängder med roliga aktiviteter som passar för både stora och små. Här ger vi dig fem roliga saker att göra i Södertälje!


TOM TITS EXPERIMENT

En given aktivitet i Södertälje är naturligtvis ett besök på Tom Tits Experiment. Fördelat på fyra våningsplan finns här många roliga experiment att upptäcka. Experimenten ger dig kunskap om teknik, fysik, matematik, biologi, illusioner och mycket annat spännande. Tillåt dig att häpnas och lära dig något nytt på Tom Tits!

VANDRING I VACKER NATUR

Är det något du bör göra i Södertälje så är det att vandra i den vackra naturen. Här finns många vandringsleder av olika svårighetsgrad som tar dig igenom skogar, stränder, hällmarker och våtmarker. Packa en matsäck och ge dig ut för några timmars vandring eller gör det till flera dagar och sov över i något av vindskydden du hittar längs med vägen.

SHOPPA I STAN

Shopping är en härlig aktivitet i Södertälje där det finns gott om butiker. I Södertälje City hittar du allt från små lokala butiker till flera av de stora kedjorna. Handla kläder, inredning eller spännande livsmedel från världens alla hörn.

GOLF PÅ GRÖNA BANOR

Spelar du golf är detta definitivt något du ska passa på att göra i Södertälje. Här finns flera golfbanor som är högt rankade i Sverige. Kallfors och Vidbynäs har tillsammans tre banor som är bland de bästa i landet.

Relaterade artiklar