1 Vuxen 0 Barn 0-2 år 0 Barn 3-8 år 0 Barn 9-13 år
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster, 27 jan - 28 jan
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter

The Wood Hotel

tw hotel logo.jpg

 

Vi öppnar i en av världens högsta träbyggnader

Den 14 oktober öppnar The Wood Hotel i en av världens högsta träbyggnader med placering i centrala Skellefteå. I det 20 våningar höga trähuset kommer det att erbjudas 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1200 personer, ett flertal konferens- och mötesrum, en restaurang samt skybar med takterrass och ett Vana spa med spektakulär panoramavy.

Rum i skandinavisk design

Rum i skandinavisk design

Hotellet kommer att erbjuda 205 hotellrum i skandinavisk design, känslan i inredningen kommer inspireras av både fjällstuga och hantverkstradition. Här blandas en minimalistisk stil ihop med norrländska detaljer och och material som åldras vackert med tiden. Hotellet kommer att erbjuda alltifrån trivsamma dubbelrum till sviter med separat sovrum och egen bastu. De flesta av rummen har stora fönster som bjuder på milsvid utsikt över Skellefteås vackra landskap.

Mat & dryck

Mat & dryck

På våning 19 i denna vackra träbyggnad kommer vi att öppna Miss Voon, en restaurang i toppklass, med panoramavy och skybar erbjuds en unik upplevelse. Här kan du njuta av härliga smakkombinationer med asiatiska influenser. Restaurangen kommer att drivas av en av Sveriges mest välrenommerade restauranggrupper.

På entréplan öppnar Paolo's, ett café- och restaurangkoncept med rötter i den italienska mattraditionen. En avslappnad atmosfär där du kan avnjuta en vällagad måltid eller varför inte bara njuta av ett glas vin.

Vill du njuta av utsikt, terrass och en vällagad à la carte med fokus på lokala råvaror så kan du med fördel äta på våning 4 där inne möter ute och dessutom en utmärkt plats för mingel, after-works eller bara slå sig ner och njuta av de ljusa sommarkvällarna.

Miss Voon

Miss Voon

Välkomna till restaurang Miss Voon som erbjuder en fantastisk matupplevelse med oslagbar utsikt från 19:e våningen. Här kan ni njuta av vällagad à la carte med smaker från alla de asiatiska köken bland skandinavisk och asiatisk inredning. En perfekt mötesplats för en stund att umgås, after-work eller en hel kväll.

Vana Spa

Vana Spa

Högst upp i byggnaden öppnar Vana spa, en rofylld plats där ditt välbefinnande står i fokus. Här kommer det att erbjudas utomhuspool, bastu och välgörande behandlingar. Vana Spa har ritats av den internationellt erkände arkitekten och designern Per Öberg, som med stor framgång genom åren utvecklat förstklassiga spamiljöer i Sverige. 

En mötesanläggning av toppklass

En mötesanläggning av toppklass

The Wood Hotel och Sara Kulturhus kommer att vara en modern mötesanläggning av toppklass med en kapacitet på upp till 1200 sittande gäster och 1500 personer stående. Här kommer flera flexibla scener och mötesrum att erbjudas med plats för allt från kongresser och konferenser till konserter, föreställningar, utställningar och banketter.

Hos oss får ni en fullservice-lösning i en inspirerande miljö med förstklassig service och fantastisk mat.

Kontakta oss gärna om ni har önskemål, kreativa idéer eller konkreta förfrågningar så gör vi dessa till verklighet.

Kontakta oss

The Wood Hotel

Torggatan 3
931 32 Skellefteå

Hotelldirektör

David Åberg

david@woodhotel.se