Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Våra erbjudanden

Upplev norra Sverige på ett helt nytt sätt!

Välkommen till en unik och exklusiv hotellupplevelse i en av världens mest hållbara och högsta träbyggnader. Fascineras av magnifika panoramavyer, skandinavisk design med norrländska detaljer, restauranger i toppklass och viktigast av allt, enastående service. Hitta lugnet högst upp på Vana Spa eller njut av en sensationell smakupplevelse från 19e våningen. Vi har skräddarsytt minnesvärda paket som berör alla sinnen.

Visar sida 1 av 2 (Totalt 15 erbjudanden)

WOOD x Kurjoviken

Upplev en magisk familjesemester vid Skellefteås kust, full av avkoppling, äventyr och en middag på Kurjovikens Sjökrog

Läs mer
Två pojkar i poncho sittandes på bänk

Family Holiday Spa

Boka vårt spapaket och se fram emot avkopplande hotellvistelse med hela familjen under utvalda datum som inkluderar inträde till Vana Spa och frukostbuffé!

Läs mer
Kvinna och man skrattandes vid middagsbord

Dinner & Day Spa

Boka vårt kompletta spa- och middagspaket och njut av en vistelse som inkluderar boende, inträde till Vana Spa och en utsökt tvårätters middag!

Läs mer
Kvinna som i pool lutandes på arm

Day Spa

Välkommen till att boka vårt spapaket som inkluderar boende i dubbelrum, inträde till Vana Spa samt en härlig frukostbuffé!

Läs mer

Hotellpaket med Al Pitcher

Upplev en minnesvärd kväll med en humoristisk resa i sällskap med Al Pitcher. Den 11 oktober 2024 intar han scenen på Sara kulturhus, och du har chansen att vara där.

Läs mer