E-post.
Lösenord

Upptäck The Wood Hotel i Skellefteå

Välkommen till en unik och exklusiv hotellupplevelse i en av världens mest hållbara och högsta träbyggnader, The Wood Hotel. Fascineras av magnifika panoramavyer, skandinavisk design med norrländska detaljer, restauranger i toppklass och viktigast av allt, enastående service.

Hitta lugnet högst upp på Vana Spa eller njut av en sensationell smakupplevelse från 19e våningen. Vi har skräddarsytt minnesvärda paket som berör alla sinnen.

Enjoy The Wood

En helt ny hotellupplevelse

Med vårt lyxiga paket får ni njuta av The Wood Hotel till fullo med det bästa av allt. Här bor ni två nätter i ett av våra fina dubbelrum och serveras trerättersmiddag båda dagarna på våra högkvalitativa restauranger. Entré till Vana spa och vår utsökta frukost ingår.

Boka

Vana Spa

Fyll kropp, sinne och själ
Good morning Vana
Varva ner och samla energi hos oss med en vistelse för enbart avkoppling. Sov gott i nya rum, njut av en utsökt frukost och ta sedan hissen hela vägen upp till Vana spa för en perfekt start.
Vana Smooth Afternoon
Sätt ert välmående i fokus med ett rofyllt eftermiddagsbesök på Vana spa. Njut av förstklassig spamiljö med en spektakulär panoramavy över Skellefteå och vakna utvilad till vår härliga frukostbuffé.

En romantisk vistelse

Fly staden, upplev naturen och bli kär

Sätt guldkant på er vistelse och njut av champagne, blommor, frukt och choklad tillsammans. Unna er en romantisk dag och sov sedan ut i våra sköna sängar för att vakna upp till en generös frukost. 

Boka

Middagspaket

Smakupplevelser för alla sinnen
The Sweet treat
Möts av spännande smaker och varianter med en trerättersmiddag på vår samiskinspirerade restaurang Mandel. Sov gott i sprillans nya dubbelrum och njut av utsökt frukost för ett fulländat besök.
Italiensk lyx
Pausa vardagen, njut av Italien för en stund och sedan en god natts sömn i våra lyxiga rum. Denna vistelse inkluderar en välkomponerad middag för två på vår mysiga restaurang Paolo's.

Sky Spa

Spa, övernattning och bordsbokning från 1390 kr/person

Välkommen till Nordens mest hållbara hotellupplevelse. Njut av vår fantastiska sky-spa, slå er ner och serveras en oförglömlig middag och sov sedan gott i våra helt nya dubbelrum. Paketet gäller per person och inkluderar övernattning i delat dubbelrum, frukost, inträde till spa samt bordsbokning och en restaurangvoucher på 100 kr.  Varmt välkomna med er bokning!

Gäller söndag-måndag och bokas via enjoy@woodhotel.se.

Kontakta oss för bokning

Smaka på julen

Julbord på The Wood Hotel

Fånga julstämningen i Skellefteå och njut av ett minnesvärt julbord bland unika miljöer med utsikt över Skellefteås vackra landskap. Välkommen att boka årets julbord på The Wood Hotel!

Boka