Glömt lösenord?

Sommar på Elite Hotels

Njut av den efterlängtade sommaren på Elite Hotels

Som vi har sett fram emot sommaren och snart är den här! Packa ihop resväskan och upptäck något av våra kvalitetshotell utspridda över hela Sverige. Här presenterar vi våra sommarpaket, där ni kan välja och vraka efter vad som passar er bäst. Upplev ett äventyr med något av våra vandringspaket eller åk iväg en hel vecka och upptäck en ny stad. Vi har även samlat våra bästa familjetips för er som reser med barn. Våga planera er semester redan nu, vi har förmånliga avbokningsvillkor. 


Våra sommarerbjudanden

Boende för upp till 25 % rabatt

Boende för upp till 25 % rabatt

Boka in sommarens boende på något av våra fina hotell från Luleå i norr och Malmö i Söder till ett förmånligt pris. Njut av en härlig vistelse tillsammans och koppla av i vackra hotellmiljöer med tillgång till gym, kuddmeny och daglig frukost. Passa även på att boka bord på The Bishops Arms i samband med att ni besöker något av våra hotell. I sommar bjuder vi barn upp till och med 12 år på en valfri rätt från barnmeny i sällskap av en vuxen som också äter. Välkomna till oss i sommar!

Populära erbjudanden i sommar

Unna er en avkopplande staycation

Unna er en avkopplande staycation

Checka in på våra vackra kvalitetshotell runt om i Sverige och njut av en tvårättersmiddag.

Skäm bort er med en veckas vistelse

Skäm bort er med en veckas vistelse

Njut av sovmorgnar, middagar och promenader i minst sex dagar hos oss till ett extra förmånligt pris.

Se fram emot en mysig weekend hos oss

Se fram emot en mysig weekend hos oss

Sätt guldkant på er helg och spendera den hos oss. Få upp till 25% rabatt på boende under helger.

För hela familjen

Upplev en härlig familjedag tillsammans

Upplev en härlig familjedag tillsammans

Hos oss finns paket för alla familjer, om ni så är en familj som trivs bäst i ett härligt upplevelsebad eller om ni föredrar att klura ihop. Efter en fartfylld dag sover ni gott på något av våra fina hotellrum.

Hos oss stormtrivs alla familjemedlemmar

Hos oss stormtrivs alla familjemedlemmar

Njut av mjuka kuddar, luftiga rum och generös frukostbuffé för både stora och små på något av våra utvalda familjehotell. Hos oss skapar ni nya familjeminnen på hotell som passar extra bra för er som reser med barn.

Upptäck Sverige

Explore med Elite Hotels

Explore med Elite Hotels

Planerar ni att besöka en ny stad i sommar så har vi samlat alla våra bästa tips på samma ställe. Här kan ni antingen hitta tips baserad på den stad ni ska besöka eller efter vilken typ av tips ni önskar. Bland annat tipsar vi här om mysiga dagsutflykter, vad ni kan hitta på en sommardag, de bästa badplatserna, de soligaste uteserveringarna runt om i landet och så vidare. Givetvis kan ni även fråga vår receptionspersonal om tips när ni är på plats. 

Sommaraktiviteter

Förbättra golfsvingen på semestern

Förbättra golfsvingen på semestern

Boka in en fartfylld vistelse hos oss med golfspel på natursköna banor, god mat och ett avkopplande boende i dubbelrum. Vi hjälper er med bokningen av banorna.

Njut av den friska sommarluften

Njut av den friska sommarluften

Snöra på er era skönaste skor och passa på att njuta av sommarvädret. Vi erbjuder en mängd olika paket, allt från vandringar till olika sporter att utmana varandra i.

Skäm bort er med en avkopplande vistelse

Skäm bort er med en avkopplande vistelse

Få några dagars avkoppling av hos oss efter en intensiv vår och unna er ett paket där kropp och själ står i fokus. Givetvis ingår boende i våra fina hotellrum och frukost.

Upplev nya smaker i sommar

Upplev nya smaker i sommar

Låt era smaklökar upptäcka nya smaker av god mat och dryck i sommar. På våra hotell erbjuder vi en mängd olika mat- och vinpaket. I paketen ingår också övernattning.

Alltid på Elite

Vi bryr oss om din upplevelse

Vi bryr oss om din upplevelse

Vårt mål är att din vistelse hos oss ska vara så mycket mer än bara att checka in på ett hotell. Våra kvalitetshotell ligger alltid på centrala platser i städerna runt om i Sverige och i högklassiga, unika och ofta anrika fastigheter. Klicka dig vidare för att läsa vad du alltid kan förvänta dig när du bor på Elite Hotels.