Glömt lösenord?

Elite Hotels Skellefteå

Elite Hotels of Sweden är Sveriges mest klassiska hotellkedja och består i dag av nästan fyrtio kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. Varje hotell har en egen historia och speciell karaktär. Du möter oss oftast i unika och varsamt renoverade byggnader. Vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender och skapa en minnesvärd hotellvistelse. Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi strävar hela tiden efter att ge kunden en totalupplevelse där vårt motto – tradition, kvalitet och flärd – tydligt genomsyrar vistelsen.

Skellefteås nya mötesplats

Vårt nya hotell i Skellefteå blir något utöver det vanliga! Vi vågar nog säga att det blir Scandinaviens mest spännande hotell! Ett kvalitetshotell med tydlig flärd i en ny träbyggnad, som väntas bli ett av världens högsta trähus. Projektet har redan fått stor internationell uppmärksamhet! Hotellet blir 20 våningar högt med 205 hotellrum, gym, konferensanläggning, restaurang med panoramavy och en spa-anläggning med tillhörande utomhuspool längst upp i byggnaden. Tillsammans med Sara kulturhus, namngivet efter Sara Lidman, skapas just nu Skellefteås nya mötesplats för konserter, föreställningar, möten, utställningar, evenemang och kongresser. Allt ska stå klart i september 2021. Hotellet driver totalt tre restauranger och står även för all restaurangverksamhet i Kulturhuset.

Bli en del av vårt team

Bli en del av vårt team


Vill du vara med och leda vårt hotell tillsammans med starka och engagerade kollegor? Just nu söker vi initiativrika, drivna, trygga och inspirerande ledare som får saker att hända.

Det här är en första intressekoll för avdelningschefer från vår sida. Vår första rekrytering, nämligen hotellets Hotelldirektör, pågår just nu och när denna person väl påbörjar sitt uppdrag kommer vi att börja rekryteringen av resterande tjänster för hotellet. I det steget kommer vi att behandla just din intresseanmälan och ser då fram emot att höras mer.

Intresseanmälan

Vilka tjänster/områden är du intresserad av?
Har du tidigare erfarenhet från vår bransch?
Har du tidigare erfarenhet av en arbetsledande befattning?