Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Receptionist Elite Hotel Savoy

Om tjänsten


 Elite Hotel Savoy är ett mycket anrikt hotell, med den äldsta fastighetsdelen från 1860-talet. Hotellet är i Elite Hotels ägor sedan 1983 och har idag 190 hotellrum i två byggnader. Förutom hotellrum, frukost och Bishops Arms pub så erbjuder vi konferens och middagar i vår festvåning.

Receptionen är navet på hotellet och det är oftast här gästen har sin första och sista kontakt med oss. Därför är det av största vikt att du är bekväm i rollen som ansiktet utåt mot våra gäster och vill gå den extra milen för att ge gästen den bästa hotellupplevelsen. Att vara stresstålig, flexibel och van att arbeta med många bollar i luften tillsammans med bra initiativförmåga är nödvändigt. För dig är det helt naturligt att arbeta aktivt med merförsäljning. I det dagliga arbetet har du lätt för att samarbeta med alla avdelningar på hotellet.

Arbetet i vår reception består av in- och utcheckning, merförsäljning, hantering av telefonväxel, bokningar, allmän conciergeservice samt att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick. 

Erfarenhet av arbete i hotellreception och mycket goda kunskaper, tal och skrift,  i svenska och engelska är ett minimikrav. Har du tidigare arbetet i hotellsystemet Opera är det starkt meriterande.

Känner du dig träffad av ovanstående och dessutom kan förmedla en känsla till våra gäster under mottot: -Tradition, Kvalitet och Flärd så ser vi fram emot din ansökan!

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: dag, kvällar, nätter och helger
  • Omfattning: enstaka dagar under våren och semestervikarie över sommaren
  • Start: Snarast
  • Lön: enligt avtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Hotelldirektör Nina Lund, tfn 0709123541 
  • Sista ansökningsdag: Skicka in din ansökan via hemsidan redan idag. Då vi kommer att behandla ansökningar löpande.

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Hotel Savoy, Malmö


Mittemot Malmö C finns anrika Elite Hotel Savoy med unik miljö och vackra rum. Här bor du vid kanalen, nära butiker och nöjen, i ett hotell med vinklar och vrår, kristallkronor och rejäl takhöjd. Hotellet består av två byggnader, en huvudbyggnad och en närliggande fastighet som är placerad precis runt hörnet. Njut av mat och dryck på The Bishops Arms. Här finns gym och bastu samt festvåning och konferenslokaler. Hotellet är kontantfritt.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad
Malmö
Rekryterande chef
Nina Lund
_